Μπεκατώρου: Δεν πιστεύω ότι ζω το όνειρό μου

Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στην τηλεόραση 20 χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζει ο κόσμος ότι είναι παντρεμένη και τον σύζυγό της αλλά μέχρι εκεί.

«Γιατί διαχωρίζω την προσωπική μου ζωή από την επαγγελματική. Καταρχήν, το γεγονός ότι καθυστέρησα να γίνω αναγνωρίσιμη, είναι ένα συν για μένα. Δεν ψωνίστηκα, ούτε καβάλησα ποτέ το καλάμι.

Έπειτα, αυτό είναι θέμα παιδείας και ανατροφής. Αυτή είναι η δική μου αντίληψη για τη ζωή, όπως και του συζύγου μου, του Αντώνη, που αντιλαμβανόμαστε πιο ισορροπημένα τα πράγματα.

Η ζωή μου δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι μου, αλλά αναζητώ καθημερινά και ώρες για να είμαι στο σπίτι με τον άντρα μου.

Η όποια επιτυχία που μπορεί να ζω ή τα νούμερα, δεν με επηρεάζουν καθόλου στη ζωή μου. Αν μια μέρα, ας πούμε, δεν πήγαμε καλά, δεν θα με νοιάξει πολύ.
Τα βλέπω αλλιώς... Εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνω γνωστή. Ποτέ. Μέχρι πριν από πέντε ή έξι χρόνια, νόμιζα ότι θα ήμουν για πάντα στο κανάλι μου, θα κάνω, για όσο κάνω, αυτό που ξέρω εκεί, και τέλος. Αυτό είναι.

Δουλεύω από τα 18 μου και στα 35 μου δεν πίστεψα ότι θα γυρίσει τώρα ο τροχός και θα με μάθουν όλοι. Άσε που, και σήμερα, υπάρχουν φορές που δεν πιστεύω αυτό που ζω. Με το χέρι στην καρδιά, δεν πιστεύω ότι ζω το όνειρό μου», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου»..

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα