Καρύδη: Τώρα νιώθω καλύτερα

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στο Mega, με την παρουσίαση του «Celebrity Game Night» και για τις επαγγελματικές τις επιλογές μέχρι σήμερα.

Πώς αντιμετωπίζει την παρουσίαση; Είναι σαν να υποδύεται έναν ακόμα ρόλο; «Την αντιμετωπίζω όπως είναι, όσο πιο κοντά στον εαυτό μου... Ψάχνω και βρίσκω την κεφάτη εκδοχή του εαυτού μου και πατάω πάνω της», απάντησε η γνωστή ηθοποιός, ενώ στην ερώτηση αν της αρέσουν οι εναλλαγές στη δουλειά της είπε: «Γενικά έχω αποφύγει να κάνω τα ίδια και τα ίδια, προσπαθώ να κινούμαι σε πόλλα επίπεδα. Δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου, αυτή είναι η δουλειά μου και θα το κάνω όταν το απαιτεί ο ρόλος».

Όσο για το τι έχει διδαχθεί η ίδια, ως ηθοποιός, μέσα από την επαγγελματική της πορεία στο θέατρο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω διδαχθεί ότι με τα χρόνια γίνομαι όλο και καλύτερη. Νιώθω καλύτερα από ό,τι στην αρχή γιατί έπρεπε να λύσω διάφορα δικά μου θέματα όπως άγχος, φοβίες, αγωνίες.

Όταν χαλάρωσα πια, παίζω καλύτερα έναν ρόλο, το διασκεδάζω και νομίζω ότι ο χώρος που αισθάνομαι πια οικεία είναι μόνο το θέατρο», ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που την προστατεύει από τυχόν λάθη, αποκάλυψε: «Δεν θα έλεγα ότι συμβουλεύομαι κανέναν. Ξέρω πολύ γρήγορα τι θέλω και επιλέγω πάντα με όρεξη δουλειάς και όχι τακτικής. Δεν οργανώνω κάτι απλά επιλέγω παρέες, ανθρώπους και φυσικά, ρόλο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα