Πάριος: "Ο Χάρης είναι μεγάλο ταλέντο αλλά τσιγκούνης...

Ο Γιάννης Πάριος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για το γιο του Χάρη, τη σχέση τους, το χαρακτήρα του αλλά και τη συμμετοχή του στο "Just the two of us".

Ο γιος σας Χάρης, είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook για την περσινή συναυλία στο Ηρώδειο πως έτριξαν εκείνο το βράδυ οι πέτρες του θεάτρου. "Δεν το είχα διαβάσει, αλλά θυμάμαι τι έκανε. Ο Χάρης δεν είναι σκληρό παιδί, αλλά πάρα πολύ ευαίσθητο. Έπεσε με δύναμη πάνω μου και κλαίγοντας μου είπε "είμαι πολύ περήφανος που σε έχω πατέρα". Μου κόπηκαν τα πόδια! Είναι τόσο σπουδαίο ταλέντο, αλλά "τσιγκούνης" στις φιλοφρονήσεις. Και καλά κάνει. Είναι γιος μου, αλλά δεν είναι το παιδί του Πάριου. Τα κατάφερε μόνος του".



Δε σας έκανε εντύπωση που πήγε στο "Juste the two of us";

"Με πήρε τηλέφωνο για το show και του είπα "είσαι μεγάλο παιδί, δική σου η απόφαση, δικό σου το κέρδος, δικό σου και το κόστος". Νομίζω ότι ο Χάρης κάνει το σωστό. Πρέπει όμως λίγο να μαζέψει τα "νευράκια" του. Αλλά "σκυλί που γαβγίζει" μην το φοβάστε. Είναι ψυχούλα ο Χάρης και τον αγαπούν όλοι. Στο δρόμο του καθενός μας, όλο και κάποιος βρίσκεται που βγάζει το ψωμί του και εις βάρος σου. Δεν το κάνει από κακία. Αυτή είναι η δουλειά του. Θα σου κάνει κάποιος μια κριτική, μια σάτιρα. Ε και τι έγινε;".

Ο Γιάννης Πάριος, αναφέρθηκε και στα talent show, έχοντας δηλώσει στο παρελθόν ότι αν ήταν νέος θα πήγαινε κι εκείνος.

"Είμαι αντίθετος με τα ξένα τραγούδια στα σημερινά talent shows. Όλο wow και now και περισσότερο μιμητική είναι η ερμηνεία των παιδιών. Ο ελληνικός στίχος έχει την ανάγκη της καλής μελωδίας. Ο ξένος στίχος δεν τη χρειάζεται. Βγαίνουν καλές φωνές από αυτά τα talent shows, αλλά εγώ θα ήθελα να τραγουδήσουν ελληνικά. Ας πουν ό, τι θέλουν, από τη "Γερακίνα" μέχρι το "Αι γενεαί πάσαι" και τη "Συννεφιασμένη Κυριακή". Να τους νιώσω, να δω την ερμηνεία τους. Πως να καταλάβω από το "I love you" πως τραγουδούν;"

Τα παιδιά σας βρήκαν το δρόμο τους, έχετε ήδη τρία εγγόνια. Δεν αισθάνεστε μοναξιά;

"Με αγαπά η μοναξιά. Αντί να ταλαιπωρώ έναν άνθρωπο πλάι μου, προτιμώ να είμαι μόνος. Δεν έχω ανάγκη μια γυναίκα που θα λιώνει δίπλα μου, θα με αγαπά κι εγώ δε θα νιώθω τίποτα. Αυτό είναι εγωιστικό κι εγκληματικό".

Δε σας λείπει η συμβίωση;

"Όχι. Έχω ένα μαξιλάρι στο κρεβάτι μου, το παίρνω αγκαλιά και μυρίζω το άρωμα της γυναίκας που θα ήθελα να έχω δίπλα μου".

 

 

πηγη www.faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα