Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 18 Απριλίου

Μη αντέχοντας την απόρριψη, η Χριστίνα παίρνει την μεγάλη απόφαση και αποκαλύπτει στον Αχιλλέα ένα μυστικό που κουβαλάει, το οποίο θα αναστατώσει και πάλι τη ζωή του Νεκτάριου. Κι ενώ ο άγνωστος άνδρας είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον Νεκτάριο, ξαφνικά αιφνιδιάζεται από ένα γεγονός.

Η Εύα αγνοεί παντελώς τις προειδοποιήσεις της Κωνσταντίνας και προχωρά τη συμμαχία με την Αλίκη, προκειμένου να εκδικηθεί τον Μηνά. Κι αφού έχει παρακολουθήσει τις κινήσεις της Κωνσταντίνας, ο Μανωλιός εισβάλει έξω φρενών στο σπίτι της και επιτίθεται στον Βαγγέλη. Η Δάφνη συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Μάρκο, αφού παρά τη σκληρή στάση του Διαμαντή απέναντί της, εκείνη εξακολουθεί να τον υπερασπίζεται.

Παράλληλα ο Διαμαντής προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι μυστηρίου της πρώην γυναίκας του με τις νέες πληροφορίες που λαμβάνει. Η Ευρυδίκη προσπαθεί μέσω της Δήμητρας να τρυπώσει στο σπίτι των Ματθαίων, ώστε να υλοποιήσει τα σχέδιά της. Ο Αχιλλέας θα κάνει μια ξαφνική προσέγγιση στη Μελίνα. Το χειρουργείο του Σήφη έχει τελειώσει και όλοι μαζί περιμένουν με μεγάλη αγωνία να μάθουν αν πέτυχε ή όχι…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα