Χαμός στην εκπομπή της Τσαπανίδου, αποχώρησε ο Καμμένος

Αποχώρησε ο Καμμένος από το στούντιο του Star μετά από τον έντονο διάλογο που είχε με την Πόπη Τσαπανίδου.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν άνοιξε η συζήτηση για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί λιντσαρίσματος του Δημάρχου Πάχτα.

"Αυτό που είπα είναι “λιντσάρετε τον πολιτικά”, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο» τόνισε ο κ. Καμμένος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μία συζήτηση με «μητέρες που έγινε off camera".

Η κα Τσαπανίδου ρώτησε στη συνέχεια τον κ. Καμμένο αν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις του και πως θα αντιδρούσε ο ίδιος εάν ο κ. Πάχτας έλεγε απευθυνόμενος σε πολίτες να λιντσάρουν τον ίδιο. "Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Είμαι κατά της βίας. Αλλά έχει μεγάλη διαφορά η δημόσια δήλωση και η συνομιλία με πολίτες".

"Καταλαβαίνω το άγχος σας να κάνετε νούμερα" σχολίασε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, με την παρουσιάστρια να απαντά: "Έχω άγχος που είμαι για πρώτη φορά σε καινούργιο σκηνικό".

Ο  Καμμένος την κατηγόρησε ότι όλα όσα λέει της υπαγορεύονται από τα αφεντικά της και την αποκάλεσε ευθέως αστεία και ψεύτρα.

Η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της λέγοντας ότι κανονικά θα έπρεπε να τον έχει πετάξει από το στούντιο.

Τότε, ο Καμμένος σηκώθηκε από την θέση του και αποχώρησε.


Δείτε τα βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα