Σίριαλ η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη

Τηλεοπτικό... comeback της Μαλβίνας με ένα σίριαλ που αναφέρεται στη ζωή της! Η Μαλβίνα Κάραλη, η οποία με την ιδιαίτερη και πολύ προσωπική πένα της αλλά και τις καυστικές εκπομπές της άφησε εποχή στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία γενικότερα "επιστρέφει" σε μία σειρά που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί "βγαλμένη από τη ζωή της".

Για να ακριβολογούμε, το τελευταίο βιβλίο της αείμνηστης δημοσιογράφου "πιο πολύ, πιο πολλοί", που περιλαμβάνει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη δια χειρός Άννας Αδριανού που εκτός από έμπειρη σεναριογράφος ήταν και φίλη της.

Φυσικά, οι… μνηστήρες για την προβολή του σίριαλ θα είναι πολλοί, μιας και η Μαλβίνα υπήρξε πάντα δημοφιλής και είχε συνεργαστεί με αρκετά ιδιωτικά κανάλια.

Στο βιβλίο, η ηρωίδα του, αναζητά τον έρωτα και μέσα από γεγονότα του παρελθόντος και του παρόντος, η Μαλβίνα φροντίζει να μπλέκει τη μυθοπλασία και την πραγματικότητα και να αφήνει τον αναγνώστη να επιλέξει τι θα πιστέψει.

Έρωτες, πάθη, προσωπικές αναζητήσεις, αδιέξοδα, όλα βρίσκονται σ’ αυτό το βιβλίο, που όταν ολοκληρωθεί η προσαρμογή του σε τηλεοπτικό σενάριο, σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.


Πηγή: ESPRESSO

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα