Το πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης στον αέρα

Ξεκίνησε στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης, η μετάδοση του προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης-  ΔΤ και όχι ΕΔΤ, όπως αρχικά εξέπεμψε το σήμα το πρωί από ιδιωτικά στούντιο. Το πρόγραμμα του μεταβατικού φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης ξεκίνησε έναν μήνα μετά το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου με την ελληνική ταινία «Η κυρία Δήμαρχος» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Κούρκουλος και Σμαρούλα Γιούλη.

(Αρχικά έπεσε «μαύρο» στην εικόνα με την «υδρόγειο» προκειμένου να ξεκινήσει η ταινία. Στη συνέχεια, πάνω αριστερά φαινόταν το σήμα «ΕΔΤ» για να «μπλεχτεί» στη συνέχεια με το «ΔΤ»)


(Το νέο σήμα είναι «ΔΤ»)

Σημειώνεται πως και οι τρεις συχνότητες της πρώην ΕΡΤ - ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3 - μεταδίδουν το ίδιο πρόγραμμα.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα αρχίσουν να εκπέμπουν ραδιοφωνικά προγράμματα. Οι συχνότητες της ΕΡΑ τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα παραμένουν «βουβές».

Νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια τηλεόραση, Παντελής Καψής, είχε αναφέρει ότι σε πρώτο στάδιο το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες, ντοκιμαντέρ, καθώς και ειδήσεις, οι οποίες θα περνούν στην οθόνη με τη μορφή τίτλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα