Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η νικήτρια του Dancing with the stars 3

Η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι  η μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars 3. Το σόου έριξε αυλαία ανακηρύσσοντας τον νικητή του και το κύπελλο κατάφερε και το σήκωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον παρτενέρ της, Παύλο.
Με 148 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και τις θετικές ψήφους του κόσμου η όμορφη ηθοποιός πήρε το μεγάλο έπαθλο.
Όπως τόνισε η Ντορέττα, επιβράβευση, ανακούφιση, ευχαρίστηση και χαρά είναι τα συναισθήματα που ένιωσε από το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού.
Ο Ηλίας Βρεττός και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέχρι τελευταία στιγμή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας σαν επαγγελματίες χορευτές. Ποιος από τους δύο κατάφερε να κόψει την κορδέλα στον μαραθώνιο του χορού ρωτούσε η Ζέτα Μακρυπούλια παρατείνοντας την αγωνία τους. Όταν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το όνομα της ηθοποιού εκείνη ούρλιαξε από χαρά και αγκάλιασε τον παρτενέρ της.
Η Ζέτα Μακρυπούλια μόλις ανακοίνωσε το όνομα του νικητή, είδε την όμορφη ηθοποιόνα ξεσπά σε κλάματα και να πέφτει στην αγκαλιά του παρτενέρ της Παύλου. Όπως τόνισε η Ντορέττα, επιβράβευση, ανακούφιση, ευχαρίστηση και χαρά είναι τα συναισθήματα που ένιωσε από το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του χορού.
Γιάννης Λάτσιος: «Ευχαριστώ και από εμένα και στα 14 ζευγάρια. Πιστεύω ότι αυτό τα πρόγραμμα καθορίζει μια άμιλλα. Ήταν πιστεύω μια εξαιρετικά καλή χρονιά με συμμετέχοντες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Ντορέττα έκανε μια εξαιρετική διαδρομή. Το πιο σημαντικό είναι το πώς ζήσαμε αυτές τις ημέρες».

Κάτια Δανδουλάκη: «Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά. Πέρασα υπέροχα. Ντορέττα και Παύλο μας δώσατε πολύ μεγάλη συγκίνηση. Αυτή η φλέβα, το ταλέντο η ευλογία. Ο τρόπος που άνθισε αυτό ήταν βαθιά συγκινητικό».

Αλέξης Κωστάλας: «Με το ήθος σας με τον χορό σας, αποδείξατε, σε μια εποχή γκλαμουριάς, ότι μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλη τηλεθέαση και να κερδίσεις το κοινό με το ανθρώπινο και χορευτικό ήθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Η Γκαλένα Βελίκοβα τόνισε ότι το ζευγάρι αυτό άξιζε τη νίκη, δίνοντάς του συγχαρητήρια

Βέβαια η αποκάλυψη της βραδιάς ήρθε από την Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός αφού χόρεψε ένα αργεντίνικο τάνγκο και κέρδισε το χειροκρότημα ήθελε να κάνει μια αποκάλυψη που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό.Η Βάνα Μπάρμπα κρατώντας δύο βέρες τις άφησε στον Γιάννη Λάτσιο και είπε ότι αρραβωνιάστηκε την Ζέτα Μακρυπούλια. Φυσικά όλο αυτό ήταν ένα αστείο της ηθοποιού για την σχέση-κόντρα που έχει ο κριτής με την παρουσιάστρια. Η Ζέτα Μακρυπούλια όταν άκουσε την ηθοποιό το χαμόγελό της «πάγωσε» και μέχρι να καταλάβει ότι είναι αστείο έχασε για λίγο το χρώμα της. Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα