Fatmagül: Τι θα γίνει με την Φατμαγκιούλ στο Mega;

Ποδαρικό για τη Fatmagül στο «Mega». Η νέα τουρκική δραματική σειρά έκανε επίσημη πρώτη στην prime time ζώνη του σταθμού. Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας. Λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή η μοίρα τη φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...

Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μια παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους για θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής. Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. Ηταν ακόμα μικρό παιδί, όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η κρητικής καταγωγής θεία του Εμπέ Νινέ ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους, εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.

Τη νύχτα του αρραβώνα του Σελίμ οι τέσσερις φίλοι βρίσκουν τη Φατμαγκιούλ μόνη της και αρχίζουν να την πειράζουν. Ο αρραβωνιαστικός της Μουσταφά έχει μόλις φύγει για τα καράβια. Ο Κερίμ από την πρώτη στιγμή νιώθει κάτι ιδιαίτερο για τη Φατμαγκιούλ, όμως το αθώο πείραγμα της μεθυσμένης ανδροπαρέας καταλήγει στον βιασμό της κοπέλας. Οι εξελίξεις θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές και το Mega έχει βάλει στοίχημα για τα νούμερα τηλεθέασης.

Fatmagül: Τι θα δούμε σήμερα 12 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα