Eurovision 2013: Εκπλήξεις στα τελευταία προγνωστικά!

Δίνουν και παίρνουν τα προγνωστικά για το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στο Μάλμε, μία εβδομάδα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Στο μεταξύ, χωρίς καν να έχουμε επιλέξει τον εκπρόσωπό μας, τα πρακτορεία στοιχημάτων βάζουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις του φετινού διαγωνισμού!

Την ώρα που οι τέσσερις υποψήφιοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την live εμφάνισή τους την επόμενη Δευτέρα, τα polls στο Ίντερνετ δείχνουν πως οι προτιμήσεις του κόσμου έχουν αρχίσει να παγιώνονται.

Στην ψηφοφορία του star.gr, το «One Last Kiss» της Θωμαή Απέργη πέρασε πρώτο (40%), αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Alcohol Is Free» των Koza Mostra και Αγάθωνα (34%). Το «Angel» του Alex Leon και της Giorgina παραμένει τρίτο (14%) και τελευταίο το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» της Αγγελικής Ηλιάδη (10%).

Στο μεταξύ, το poll του επίσημου fan club της Eurovision, OGAE, δίνει την πρωτιά στο «Angel» (34,01%) και ακολουθούν «Alcohol Is Free» (30,7%), «One Last Kiss» (28,22%) και «Xίλιες Και Μία Νύχτες» (7,06%).

Καλά κρατεί, όμως, και η αναμέτρηση των «4» στο YouTube: στο επίσημο κανάλι του MAD, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας έρχονται πρώτοι σε προβολές.

Αναλυτικότερα:

«Alcohol Is Free»: 740.990 προβολές

«One Last Kiss»: 481.857 προβολές

«Χίλιες Και Μία Νύχτες»: 383.327 προβολές

«Angel»: 317.776 προβολές

Πάντως, η χώρα μας φαίνεται πως έχει «ρεύμα» κι ας μην έχει επιλέξει ακόμα το τραγούδι της: τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν στην Ελλάδα την 5η θέση στη φετινή Eurovision, μία εβδομάδα πριν αποφασίσουμε τον εκπρόσωπό μας στο Μάλμε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα