Παπαδάκης: Καλώς τον μπουμπούκο που θα μου κάνει κριτική

Αποχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ο τελευταίος τον αποκάλεσε "Μπουμπούκο" στα μαθήματα δημοσιογραφίας που του έκανε.

Καυγάς ξέσπασε σήμερα το πρωί ανάμεσα στους δύο με αφορμή την προγραμματισμένη συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Όταν με βλέπει ο Καμμένος στη Βουλή φεύγει και το παίζει μάγκας μόνο εκεί που μπορεί», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του ζητά να μην διακόψει τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Γεωργιάδης αντεδρασε έντονα και είπε στον παρουσιαστή: «Προστατεύεις μια ζωή τον Καμμένο και δεν του κάνεις σημαντικές ερωτήσεις».

Φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ: «Προβοκάρεις τον Καμμένο» και πρόσθεσε: «Καλώς τον «μπουμπούκο» που θα μου κάνει και κριτική»!

Ο κ. Γεωργιάδης μόλις το άκουσε αυτό σηκώθηκε από την καρέκλα του και αποχώρησε από το στούντιο.

Ωστόσο, ο βουλευτής της ΝΔ επέστρεψε τελικά μετά τη συνέντευξη του κ. Καμμένου εξηγώντας πως η συγκεκριμένη φράση ήταν μια στιγμή τηλεοπτικής ανωριμότητας της γυναίκας του και τον ενοχλεί όταν ακούγεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα