Γιατί τσακώθηκαν Λαζόπουλος - Ρώπα;

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος με τίτλο "Δέκα μικρά αμαρτήματα" και θα βγει στον αέρα του Alpha, στάθηκε ο λόγος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση της Χρύσας Ρώπα και του Λάκη Λαζόπουλου, να χαλάσει.
Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που η γνωστή ηθοποιός ς έχει φύγει για το Παρίσι,όπου βρίσκεται ο γιος της. Όχι όμως για διακοπές, αλλά για αρκετό καιρό.. Πληροφορίες την θέλουν να εργάζεται σε μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάζει τα προς το ζην. Και δε σκέφτεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο τηλεοπτικό περιοδικό TV ZAPPING,  ο Λάκης Λαζόπουλος ετοίμαζε την περιοδεία του με το «Sorry, I am Greek» και έκανε συζητήσεις με τη Χρύσα Ρώπα να είναι στο πλευρό του. Της είχε πει ότι τη θέλει συμπρωταγωνίστριά του στη νέα σειρά κι εκείνη το περίμενε με ανυπομονησία. Ο καιρός, όμως, πέρασε, τα live του Τσαντιριού προχωρούσαν χωρίς να έχει η Χρύσα Ρώπα ενημέρωση για την παράσταση.
Της κόστισε πολύ φαίνεται η συμπεριφορά του Λάκη.. Όμως, από την άλλη μεριά, και ο Λάκης το φυσάει και δεν κρυώνει που επέφερε ράγισμα στη σχέση του με τη Ρώπα και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει να γυρίσει πίσω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα