Η επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Πρετεντέρη και τους άλλους

Ο Χάρρυ Κλυνν κάνει σκληρή επίθεση στους δημοσιογράφους του Mega αλλά ιδιαίτερα στον Γιάννη Πρετεντέρη μέσα από το facebook.

Ο Χάρρυ Κλυννγράφει: "Σου το είπα τρελούλη Πρετεντέρη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι... Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι... Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους και είναι νόμος του κράτους... Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... Και μη σουφρώνεις τα χειλάκια σου ασχημαίνεις!".

Η άλλη του ανάρτηση είναι:
"Ιδιοτελή καθάρματα! Τσουτσέκια που αποτέλεσαν την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας...

Την πιο καλή έκφραση βρήκε ο καθηγητής Εργατικού δικαίου Αρις Καζάκος για να χαρακτηρίσει όσους δημοσιοκάφρους και
μη συστρατεύτηκαν στο μετερίζι για να παρουσιάσουν σαν μονόδρομο και αναπόφευκτη αναγκαιότητα την εφαρμογή της μνημονικής πολιτικής.
Ο επιστήμονας, λοιπόν αυτός αποκάλεσε δημόσια «Ιδιοτελή καθάρματα» όλους αυτούς από το δημοσιογραφικό κατεστημένο και όλα τα...
υπόλοιπα τσουτσέκια που αποτέλεσαν την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.
Ο Αρις Καζάκος είναι από τους λίγους επιστήμονες που τολμούν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους.
"βαθύ κόκκινο""

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα