Μίνα Ορφανού: Η τρανσέξουαλ ηθοποιός που εντυπωσιάζει στους "Βασιλιάδες"

Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», δοκιμάστηκε στο θέατρο και τώρα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, δίπλα σε ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Η Μίνα Ορφανού, η πανέμορφη τρανσέξουαλ που άλλαξε τα δεδομένα στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες» που προβάλλεται  καθημερινά από Τρίτη έως και Παρασκευή στις 21.00.

Ο ρόλος της Μίνας περικλείει αρκετά στοιχεία της πραγματικής της ζωής. Ο «Λάμπης» ανακαλύπτει νωρίς πως ζει εγκλωβισμένος σε γυναικείο σώμα και μεταμορφώνεται σε «Λίζα». Η αρχή του σίριαλ έχει ως εξής:

Ενα βράδυ ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Κόκλας, σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου. Τη φιλοξενεί σπίτι του, τη γνωρίζει στην πολυμελή του οικογένεια και της ξαναδίνει όρεξη για ζωή. Εκείνη από ευγνωμοσύνη τού εμπιστεύεται την περιουσία της και την τεράστια εταιρεία της.

Κάπως έτσι ξεκινάει ένα γαϊτανάκι από απίστευτες ιστορίες αφού ο Μάρκος δεν έχει ιδέα από επιχειρήσεις και ίντριγκες, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μπλέκουν σε απίστευτες γκάφες. Από την άλλη, υπάρχει και η οικογένεια των Κανελλόπουλων, που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να... εκθρονίσουν τους «Βασιλιάδες».

Η Μίνα Ορφανού, την οποία γνωρίσαμε ως Στρέλλα, είναι η Λίζα Βασιλιά. Στην ουσία υποδύεται έναν χαρακτήρα που της ταιριάζει γάντι και μάλλον όχι τυχαία. Στο σίριαλ είναι η αδελφή του Μάρκου που γεννήθηκε «Λάμπης» και ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα.

Είναι πεισματάρα, οξύθυμη, απόλυτη και παθιασμένη με τη μόδα και την ομορφιά. Καλλιτεχνική φύση, ονειρεύεται να γίνει πλούσια και διάσημη στον κόσμο της showbiz ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, τηλεοπτική περσόνα ή ό,τι άλλο τύχει στον δρόμο της. Ειδικότητά της είναι οι συμβουλές στα ερωτικά και αγαπημένο της... άθλημα το shopping.

Μίνα Ορφανού: Έχω ήδη ζήσει ως παιδί, ως γκέι και ως τρανσέξουαλ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα