Ελληνοτουρκική συνεργασία σε δύο νέα σόου της τηλεόρασης

Ελληνοτουρκική συνεργασία σε δύο νέα σόου της τηλεόρασης θα έχουν Ελλάδα και Τουρκία, με στήριξη των υπουργείων πολιτισμών, με στόχο τόσο να συσφίξουν τις σχέσεις μεταξύ τους όσο και να αναδείξουν τις ομορφιές των 2 χωρών.

Το ένα από αυτά ονομάζεται «Το απίστευτο ταξίδι» και θα είναι μία παραγωγή 13 επεισοδίων τα γυρίσματα της οποίας θα λάβουν χώρα -κατά κύριο λόγο- στο Αιγαίο!

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, η ιδέα του «Απίστευτου ταξιδιού» πιστώνεται στην Μαρία Εκμεξιόγλου, μία σεφ, όταν γνώρισε τον Ερντάλ Μουράτ Ακτάς, σκηνοθέτη των τουρκοαιγυπτιακών ταινιών «Mumya Firarda» και «Kirpi».

«Γνώρισα τη Μαρία σε ένα ρεστοράν στην Τουρκία όπου ζει. Γνωρίζει πολύ καλά τις κουλτούρες και των 2 χωρών. Της είπα για ένα πρότζεκτ που είχα κατά νου και συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί μου αφού μου είπε για τις δικές της ιδέες» τονίζει ο ίδιος εξηγώντας πως γεννήθηκε η ιδέα για την παραγωγή.

Η ελληνοτουρκική παραγωγή θα προβληθεί στο τουρκικό TRT και σε ένα ελληνικό κανάλι που ο ίδιος δεν κατονόμασε. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και θα συνεχιστούν κατά μήκος του Αιγαίου και σε ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τον Μουράτ Ακτάς, στο σόου δε θα προβληθούν μόνο εντυπωσιακά πλάνα αλλά και θα ειπωθούν εμπειρίες ελληνoτουρκικής φιλίας από Έλληνες και Τούρκους celebrities…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα