Ερχονται οι Έλληνες βρικόλακες!

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «True Blood» και άλλων ανάλογων σειρών με βρικόλακες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, το Mega αποφάσισε να κάνει την… ελληνική διαφορά!

Έτσι αποφάσισε να ετοιμάσει κάτι πολύ πρωτοποριακό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ήδη στα σκαριά η πρώτη ελληνική σειρά με βρικόλακες.

Θα χυθεί πολύ αίμα στις οθόνες μας, αφού οι συντελεστές του μεγάλου καναλιού, ενθουσιάστηκαν από τον «πιλότο» που τους έφερε ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ζαρμπής.

Όσο για τους πρωταγωνιστές; Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», θα είναι ο Ορέστης Τζιόβας και ρόλο guest θα αναλάβει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το σίριαλ, θα ξεκινά δείχνοντας το πώς μεταμορφώθηκε σε βρικόλακα ο πρωταγωνιστής. Όσο για τη συνέχεια; οι τηλεθεατές αρχικά θα μεταφερθούν στη δεκαετία του 1960.

Τζιόβας και Παπουτσάκη, επιστρέφουν με το αμάξι τους από ένα πάρτι. Κάποια στιγμή μπαίνουν σε ένα παράδρομο και ξαφνικά βλέπουν μια κοπέλα σταματημένη στη μέση του δάσους.

Γύρω τους ξαφνικά, δεκάδες άνθρωποι χορεύουν ξέφρενα. Οι δυο τους, βγαίνουν από το αυτοκίνητο και μπαίνουν στο χορευτικό ρυθμό ώσπου κάποια στιγμή, την ώρα ο που ο Τζιόβας χορεύει αμέριμνος, μια γυναίκα από ψηλά τον δαγκώνει στο λαιμό.

Το πλήθος ξαφνικά αλλάζει μάτια και βγάζει δόντια, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη αρχίζει να τρέχει πανικόβλητη.

Η συνέχεια; στις οθόνες μας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα