Πλαστική στήθους τέλος! Κρέμα μεγαλώνει το στήθος!

Περιττές υπόσχεται να καταστήσει τις επεµβάσεις αυξητικής στήθους µία νέα κρέµα που κυκλοφόρησε στη Βρετανία: αρκούν 56 ηµέρες καθηµερινής επάλειψης µε κυκλικές κινήσεις λέει η παρασκευάστρια εταιρεία της Βoob Job, η Rodial, για να δει µια γυναίκα το στήθος της να µεγαλώνει κατά µισό µέγεθος και παράλληλα το δέρµα να γίνεται πιο λείο, πιο σφιχτό. «Είµαστε πολύ υπερήφανοι για αυτήν την κρέµα» δήλωσε εκπρόσωπος της Rodial.

«Θα φέρει επανάσταση στη ζωή χιλιάδων γυναικών. Θέλαµε να προσφέρουµε σε κάθε γυναίκα µια γρήγορη και ασφαλή εναλλακτική λύση στην ακριβή και επώδυνη επέµβαση για την αύξηση του µεγέθους του στήθους». Σύµφωνα πάντα µε την εταιρεία, τα φυσικά χηµικά που περιλαµβάνει η κρέµα (η οποία πωλείται έναντι 144 ευρώ το βαζάκι) «δουλεύουν» πάνω στην επιδερµίδα καθώς και στο στρώµα του λίπους κάτω από αυτήν, αυξάνοντας τον αριθµό των λιποκυττάρων στο στήθος, καθώς και την ικανότητά του να αποθηκεύει λίπος. Βρετανοί ιατροί και δη πλαστικοί χειρουργοί αντιδρούν, αµφισβητώντας τους ισχυρισµούς της εταιρείας και επισηµαίνοντας ότι στερούνται επιστηµονικής βάσης.

«Οι παρασκευαστές δεν µας δίνουν καµία πληροφορία για τις δοκιµές που έχουν κάνει» σηµειώνει η Ντάλια Νιλντ, πλαστική χειρουργός στη London Clinic.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα