Αρρυθμία: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο το αλκοόλ και σε ποια ποσότητα

Ουκ ολίγες επιστημονικές έρευνες έχουν εστιάσει στην επίδραση του αλκοόλ –κυρίως του κόκκινου κρασιού– στην υγεία της καρδιάς, με τις περισσότερες να καταλήγουν ότι το αλκοόλ δεν είναι βλαβερό όταν καταναλώνεται με μέτρο.

Οι διάφοροι τύποι αρρυθμίας, όπως η κολπική μαρμαρυγή και η κοιλιακή ταχυκαρδία, αποτελούν βασικό παράγοντα κινδύνου για το εγκεφαλικό και την καρδιακή ανεπάρκεια.

Ποια όμως είναι η σωστή ποσότητα; Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα