Προσοχή όταν ξαναζεστένετε το ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.

 

Διαβάστε εδώ πώς προκαλείται η δηλητηρίαση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα