Μία ιδιαίτερη οικογένεια με δύο μαμάδες και έναν μπαμπά

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας μιλάνε για τη δική τους ιδιαίτερη οικογένεια και την ευχαρίστησή τους για τους δύο γιους που απέκτησαν.

Τα δύο αγόρια από την Καλιφόρνια που είναι ετεροθαλή αδέρφια έχουν τον ίδιο μπαμπά και διαφορετικές μαμάδες ενώ γεννήθηκαν με τέσσερις μήνες διαφορά. Ζουν μάλιστα όλοι στο ίδιο σπίτι. Η Rose και ο Buddy είναι παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί πριν η Lauren γίνει το τρίτο μέρος της σχέσης τους. Η Rose και η Lauren είχαν σχέση στο παρελθόν και όταν η Rose την ξαναβρήκε μέσω των social media, όπως αποκαλύπτει συνειδητοποίησε ότι είχε ακόμα αισθήματα γι’ αυτήν. «Ένιωσα ρομαντικά συναισθήματα για εκείνη και μίλησα στον άνδρα μου που ήταν εντάξει με αυτό» δήλωσε η Rose, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Οι τρεις τους άρχισαν να βγαίνουν παρέα και αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους συγκατοικώντας. Και οι τρεις τους νιώθουν ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι ενώ οι δύο γυναίκες έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα αποκτώντας με τέσσερις μήνες διαφορά τους γιους τους που έχουν τον ίδιο πατέρα. Οι γυναίκες αποκαλύπτουν μάλιστα ότι αγαπούν η μια τα παιδιά της άλλης και είναι μια δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια με τα παιδιά να μεγαλώνουν σαν να έχουν δύο μαμάδες. Παρά τα πολλά επικριτικά σχόλια που δέχονται, δεν φαίνεται να τους απασχολεί και γι’ αυτό αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους. Όπως λένε, δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τους επικριτές καθώς μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Η Lauren είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι περήφανη για την οικογένειά μας και για όποιον αμφιβάλλει αν αυτό είναι δυνατό ή αν είμαστε σοβαροί, ας ρίξει μια ματιά σε μας τώρα».


newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα