Νατάσα Παζαϊτη: Σβήνει με tattoo τις ουλές του καρκίνου

Αισιοδοξία και χαρά στις γυναίκες που βγαίνουν νικήτριες από τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού χαρίζει η Νατάσα Παζαϊτη με τα τατουάζ της! Η γενική χειρουργός, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, καταφέρνει με τη μέθοδο της ιατρικής δερματοστιξίας να αποκαθιστά πλήρως την εικόνα του χειρουργημένου στήθους μέσα σε 60 λεπτά!

Εδώ και λίγους μήνες η Νατάσα Παζαΐτη, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, «τρέχει» το δικό της (ιατρικό) blog, ενημερώνοντας τις γυναίκες για θέματα σχετικά τόσο με τον καρκίνο και τις παθήσεις του μαστού, όσο και με την πρόληψη και την αποκατάσταση.

Οπως λέει η blogger πρώην πρώτη κυρία: «Το ιατρικό τατουάζ θηλής είναι η τεχνητή αναδημιουργία του χρώματος του συμπλέγματος θηλής-θηλαίας άλω. Πρόκειται για μία από τις πιο πρωτοποριακές αλλά και πιο εξελιγμένες ιατρικές μεθόδους για την πλήρη αποκατάσταση της εικόνας του γυναικείου μαστού μετά από μαστεκτομή και τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης».

Οπως εξηγεί στο blog της natasapazaiti.gr, το medical tattooing αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής του καλλιτεχνικού τατουάζ!

Υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες φτιαγμένες από οξείδιο του σιδήρου εισέρχονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικρών ανεπαίσθητων βελονών και χρωματίζουν τη θηλή προσφέροντας μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα. Στο ιατρικό blog, μάλιστα, έχουν αναρτηθεί και video όπου φαίνεται καθαρά η όλη διαδικασία όπως ακριβώς γίνεται από τη Νατάσα Παζαΐτη και τις συνεργάτιδές της.

Η εφαρμογή της μεθόδου γίνεται τρεις μήνες μετά την τοποθέτηση του μόνιμου ενθέματος σιλικόνης, ενώ είναι προτιμότερο να έχει προηγηθεί η ανακατασκευή της θηλής με δέρμα από το μαστό.

Εναν μήνα μετά και αφού έχει πλήρως επουλωθεί η τομή, γίνεται ο χρωματισμός της θηλής και της γύρω περιοχής στο φυσικό χρώμα που έχει η αντίστοιχη θηλή του άλλου μαστού. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν είναι απαραίτητη η ανακατασκευή της θηλής, γι' αυτό και μπορεί απευθείας να γίνει αναδημιουργία μόνο με το ιατρικό τατουάζ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα