Δυσάρεστη αναπνοή; Οι συμβουλές της γιαγιάς για τέλεια αναπνοή!

Δυσάρεστη αναπνοή, αυτός ο κακός εχθρός! Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πλησιάσουν και να συνομιλήσουν με κάποιον, καθώς έχουν διαρκώς στο μυαλό τους την κακοσμία της περιοχής αυτής. Πώς μπορείτε να την αποφύγετε; Μα φυσικά να πλένετε σχολαστικά τα δόντια σας μετά από τα βασικά γεύματα, να χρησιμοποιείτε καθημερινά νήμα και να πίνετε άφθονη ποσότητα νερού. Τέλος, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας για check-up

Τώρα, αν το πρόβλημα επιμένει, μπορείτε σύμφωνα με το queen, να λυτρωθείτε δοκιμάζοντας τις συμβουλές των γιαγιάδων (ναι, εκείνες τα ήξεραν όλα). Πάμε να τα δούμε:

1. Αφέψημα λουίζας: Το βότανο αυτό θα νικήσει την κακοσμία του στόματος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε 50 γρ. φύλλα λουίζας να μουλιάσουν σε μια κατσαρόλα στην οποία και θα έχετε ρίξει 1 λίτρο κρύο νερό. Μετά από περίπου 20 λεπτά ανάψτε το μάτι της κουζίνας και αφήστε το μείγμα να βράσει για περίπου ένα λεπτό. Αφήστε το να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά και καταναλώστε το αμέσως. Ανακατέψτε το μείγμα πριν την κατανάλωση 3 φλιτζάνια είναι αρκετά για να νικήσετε το πρόβλημα.

2. Ντομάτες και γιαούρτι: Οι δύο αυτές τροφές βοηθούν στην αντιμετώπιση της κακοσμίας. Το γιαούρτι με προβιοτικά θα καταφέρει να εξουδετερώσει τα μικρόβια, τη στιγμή που η ντομάτα θα νικήσει τη μυρωδιά των θειούχων ουσιών που παράγουν τα στοματικά βακτήρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα