Απέκτησε το σώμα των ονείρων του σε 10 εβδομάδες

Ένας 41χρονος άνδρας από το Λονδίνο, είχε αρχίσει να βλέπει το σώμα του να γίνεται πλαδαρό και να συσσωρεύει περιττό λίπος. Το άγχος από το νέο εργασιακό του περιβάλλον τον οδήγησε σε άτσαλη διατροφή και σε… αρκετά κιλά.

Ο Dave αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό, ξεκίνησε γυμναστική και άλλαξε πλήρως τις διατροφικές του συνήθειες με αποτέλεσμα μέσα σε 10 εβδομάδες να χάσει τα δύο τρίτα του σωματικού του λίπους.

Ο 41χρονος, ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικού διατροφολόγου και προσέλαβε και προσωπικό γυμναστή. «Βρήκα τη δίαιτα εύκολη, αν και δεν υπήρχαν «κλεμμένα γεύματα» και καθόλου αλκοόλ, δεν ένιωσα ποτέ πείνα» είπε ο Dave στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πριν από τη δίαιτα ο 41χρονος έτρωγε πρωινό με πολλές θερμίδες, σάντουιτς από αλυσίδες τροφίμων και έτοιμο φαγητό. Αντικατέστησε τα «σκουπίδια» με γεύματα με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών, έτρωγε κοτόπουλο, ρύζι και λαχανικά και, υψηλής διατροφικής αξίας πρωινό με σπανάκι και φρούτα. Ταυτόχρονα έκανε εντατική άσκηση 5 φορές την εβδομάδα αλλά τα αποτελέσματα των δικαίωσαν και όπως λέει μπορεί ο καθένας να το κάνει γιατί είναι εφικτό, «αρκεί κάποιος να έχει θέληση και να μην βγει από το πρόγραμμα της διατροφής και της άσκησης» συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα