Τι συμβαίνει με την Ευγενία Μανωλίδου και τον ΑΝΤ1

Ο «πικρός» και... υποτιμημένος καφές των 12.000 ευρώ το μήνα, το τυπικό εξώδικο της ωραίας Ευγενίας στον ΑΝΤ1 και το «φλογερό φλερτ» με το Star! Η πολυσυζητημένη παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας» και παρ’ ολίγον οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» Ευγενία Μανωλίδου δεν το βάζει κάτω. Αν και αυτό τον καιρό «λιώνει σόλες», όπως λέει, για τον εκλογικό αγώνα του συζύγου της, όλα δείχνουν ότι φλερτάρει έντονα με το Star. Υπάρχουν όμως και «άλλοι μνηστήρες που τη διεκδικούν» υποστηρίζει καλά πληροφορημένη πηγή. Η «Espresso» σάς παρουσιάζει σήμερα όλο το παρασκήνιο για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Είχε συμφωνήσει σε όλα με το κανάλι. Ακόμη και για την αμοιβή της στον «Πρωινό καφέ» που ήταν λιγότερη κατά 4.000 ευρώ από εκείνη της «Στιγμής της αλήθειας». Θα έπαιρνε 12.000 μηνιαίως για την παρουσίαση του «Καφέ», ενώ για την «Αλήθεια» αμειβόταν με 4.000 το επεισόδιο, δηλαδή, 16.000 ευρώ το μήνα! Το περιβόητο εξώδικο που έστειλε στη συνέχεια ήταν μια τυπική διαδικασία για τη λύση της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Οσο για το show «Dancing with the stars», που λεγόταν ότι θα κάνει, ήταν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων αφού δεν της έγινε ποτέ επίσημη πρόταση να το παρουσιάσει.

Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η Ευγενία Μανωλίδου επέστρεψε ηλιοκαμένη από το Νησί των Ανέμων όπου βρισκόταν από τις αρχές του μήνα για διακοπές με τον σύζυγό της Αδωνη Γεωργιάδη και τον γιο τους Περσέα. Είχε περάσει ένα αξέχαστο εικοσαήμερο (κάποιοι είπαν ότι αυτό ήταν το ταξίδι του μέλιτος που δεν είχαν κάνει αμέσως μετά το γάμο τους) στη μυκονιάτικη βίλα της καλής της φίλης Ανθής Τούμπη -όπως γράψαμε πρώτοι- κάνοντας τα μπάνια της στην πισίνα, αλλά και στις κοσμικές παραλίες του νησιού.
Αξίζει να τονίσουμε ότι σε όλο το διάστημα των διακοπών της επικοινωννούσε καθημερινά με τους υπευθύνους της ΕΝΑ, της εταιρείας παραγωγής του «Πρωινού καφέ». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το κινητό της τηλέφωνο είχε «ανάψει» ακόμη και όταν έκανε ηλιοθεραπεία. «Μετά τις βουτιές της στη θάλασσα μιλούσε συνέχεια στο τηλέφωνό της. Ορθια και στην ξαπλώστρα ακόμη, μιλούσε με τις ώρες. Κάποια στιγμή την ακούσαμε να λέει τη φράση “χρησιμοποιείστε με όπως θέλετε...”» μας λέει άνθρωπος που βρισκόταν στην ίδια παραλία.

Η Ευγενία Μανωλίδου έδειχνε ότι τα είχε βρει σε όλα με τους παραγωγούς του «Πρωινού καφέ». Επικοινωνούσε η ίδια με τον Στέλιο Αντωνιάδη -τον ισχυρό άνδρα της ΕΝΑ και στενό συνεργάτη του Μίνωα Κυριακού από τα πρώτα βήματα του ΑΝΤ1- και συζητούσε μαζί του για όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους στον «Καφέ». «Δεν είχε τρελές απαιτήσεις, όπως βγήκαν κάποιοι και είπαν. Η Ευγενία είναι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος και δεν λέει λόγια, ούτε κάνει πράγματα του αέρα. Τα είχαν κανονίσει όλα, έστω και αν δεν είχε υπογράψει με το κανάλι. Γι’ αυτό βγήκε σε ένα περιοδικό και δήλωσε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει τον “Πρωινό καφέ”. Από τις πρόβες που είχε κάνει προτού φύγει για διακοπές ήξερε ότι αυτή θα είναι η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής και ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» μας λέει πηγή του στενού της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», η Ευγενία Μανωλίδου είχε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 και στο ποσό της αμοιβής της για την παρουσίαση του «Καφέ». Ανθρωπος από το κανάλι το Αμαρουσίου μας αποκαλύπτει κάτι που βγαίνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας: «Η Μανωλίδου έπαιρνε για τη “Στιγμή της αλήθειας” 4.000 ευρώ το επεισόδιο, ενώ για τον “Πρωινό καφέ” είχε ζητήσει μηνιαία αμοιβή 12.000 ευρώ. Δηλαδή, 4.000 ευρώ λιγότερα απ’ όσα έπαιρνε στη “Στιγμή της αλήθειας”. Η Μανωλίδου τη δέχτηκε αυτή τη μείωση χωρίς αντίρρηση, δεν ένιωθε υποτιμημένη». Επομένως καταρρίπτεται και η φημολογία που ήθελε την ωραία Ευγενία να μην τα βρήκε με τον ΑΝΤ1 επειδή είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις.


Το πρώτο σοκ και το τυπικό εξώδικο

Η χαρά της Μανωλίδου ότι θα είναι η νέα οικοδέσποινα του «Καφέ» δεν κράτησε πολύ. Λίγες μέρες μετά την επάνοδό της στην Αθήνα και ενώ πήγαινε τον γιο της στο σχολείο ακούει στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου της τα πικρά μαντάτα. Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Στέλιο Αντωνιάδη για να μάθει τι συμβαίνει και εκείνος της συνέστησε να μην ακούει τι λένε τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια. Δυστυχώς, το απόγευμα της ίδια μέρας -ύστερα από θρίλερ διαβουλεύσεων των παραγόντων του ΑΝΤ1- πληροφορούμαστε όλοι ότι ο «Πρωινός καφές» ολοκληρώνει τον κύκλο του, δεν θα ξαναβγεί στον αέρα και βέβαια η ωραία Ευγενία μένει «εκτός νυμφώνος»... Το σοκ της Μανωλίδου από αυτή την ξαφνική και αναπάντεχη απόφαση είναι μεγάλο! «Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο» μας λέει στενός της φίλος. Μία εβδομάδα μετά στέλνει εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής και ζητεί να την ενημερώσουν αν το κανάλι προτίθεται να τη χρησιμοποιήσει και φέτος στη «Στιγμή της αλήθειας». Το συμβόλαιο ενός χρόνου που είχε με τον ΑΝΤ1 είχε λήξει αλλά υπήρχε προοπτική να συνεργαστούν για ένα χρόνο ακόμη, εφόσον ο σταθμός θα συνέχιζε τη «Στιγμή της αλήθειας». Με άλλα λόγια, ζήτησε και τυπικά την αποδέσμευσή της από τον ΑΝΤ1. Οσο για το show «Dancing with the stars», λέγεται ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση για να αναλάβει την παρουσίασή του.


Το φλερτ με το Star


Η Ελεονώρα Μελέτη, παλαιότερη παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ», θεωρείται η «προξενήτρα» της Μανωλίδου στο Star. Σε συνέντευξή της σε περιοδικό εκθείασε τα προσόντα της και απερίφραστα μας έδωσε να καταλάβουμε ότι αν η Μανωλίδου παρουσίαζε τον «Καφέ», θα ήταν η νέα βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Στη συνέχεια και ενώ ο επικεφαλής του Star και γκουρού της τηλεόρασης Σταμάτης Μαλέλης (φωτ.) έχει δώσει συνέντευξη στο Αlter δηλώνοντας ευθαρσώς την προτίμησή του στο πρόσωπό της, η Μανωλίδου βγαίνει τηλεφωνικά στην «Πρωινή Μελέτη» και εύχεται στην Ελεονώρα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. Η Μελέτη δείχνει στον «αέρα» ότι ξαφνιάζεται από το απρόσμενο τηλεφώνημα της Ευγενίας. Περνούν οι μέρες και ακολουθεί συνέντευξη της Μανωλίδου σε ρεπόρτερ των ειδήσεων του Star. Οι φήμες οργιάζουν ότι «οι μνηστήρες του καναλιού της Κηφισιάς» την πολιορκούν στενά για να συνεργαστούν μαζί της. Η ίδια δηλώνει πως «ακόμη δεν είναι καιρός να μιλήσω, πρώτα οι εκλογές και μετά τα υπόλοιπα». Προς το παρόν ασχολείται με τον αγώνα που κάνει ο σύζυγός της Αδωνις Γεωργιάδης να ξαναμπεί στη Βουλή και όπως είπε χαρακτηριστικά χθες στην εκπομπή «TV Weekend», «λιώνουμε σόλες!» «Από την άσχημη περιπέτειά της με τον ΑΝΤ1 η Ευγενία έμαθε πολλά. Και αυτή τη φορά μόνο αν έχει υπογράψει συμβόλαιο με κάποιο κανάλι θα βγει να μιλήσει. Πάντως, εκτός από το Star, υπάρχουν και άλλοι... μνηστήρες!» συμπληρώνει με χιούμορ η στενή της φίλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα