ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, ο Πειραιάς, ο Ολυμπιακός και το Ποτάμι

Το ΠΟΤΑΜΙ είναι η πολιτική του στέγη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η μεγάλη του αγάπη.

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ η πόλη που αποφάσισε να προσφέρει.

Με σύνθημα «Η δύναμή σου στην γενιά μας» ο Δημήτρης Κυριακόπουλος φιλοδοξεί να μπει στην βουλή, για να κάνει πράξη τα πολλά όνειρά του για τον τόπο. Να δει την πατρίδα του ν’αλλάζει, να μεταμορφώνεται σε μια πολιτισμένη χώρα με ευτυχισμένους πολίτες, με ευκαιρίες για τους νέους, δικαιοσύνη για όλους και αξιοπρέπεια για τους ηλικιωμένους.

Θα τον συναντήσετε πιθανότατα, αυτές τις μέρες σε κάποια γειτονιά του λιμανιού, χαμογελαστό ανάμεσα στους Πειραιώτες, να μιλάει με πάθος για την «ομαδάρα» του, τον Ολυμπιακό και για το όραμά του στην πολιτική.

Θα τον αναγνωρίσετε αμέσως γιατί είναι, αν όχι ο πιό μικρός σε ηλικία υποψήφιος , σίγουρα από τους μικρότερους, 28 ετών. Αν όχι ο πιό ψηλός,σίγουρα από τους ψηλότερους, σχεδόν δύο μέτρα. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ο πιό παθιασμένος. Με ό,τι ασχολείται και καταπιάνεται. Με τον «ΠΡΩΤΕΑ» στον Νέο Κόσμο, που τον ανέστησε και τον έκανε υπόδειγμα αθλητικού σωματείου.

Με τις σπουδές του, που στα 28 του χρόνια έχει δύο μεταπτυχιακά. Με την πολιτική, που κάνει μια σύγχρονη, μοντέρνα προεκλογική εκστρατεία, χωρίς ανούσιο θόρυβο, αλλά με ουσία και αισθητική.

Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, είναι στο ΛΙΜΑΝΙ και είναι ένα από τα ... ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Διαφημιστική Καταχώρηση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα