ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

31 Οκτωβρίου 2008 | 08:0622497 α- α+

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κιλά κολοκυθάκια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι (για άλειμμα)
  • 2 μέτρια κρεμμύδια
  • 2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο ή κεφαλογραβιέρα
  • 2 κουταλάκια κορν φλάουερ
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • ½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλύντε τα κολοκυθάκια, κόφτε τα στη μέση κατά μήκος και αδειάστε τα από τη σάρκα τους. πλύντε το μαϊντανό και ψιλοκόψτε τον. Καθαρίστε, πλύντε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.

Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίστε τα κρεμμύδια και ρίξτε την ψίχα από τα κολοκυθάκια Τριμμένη στον ψιλό τρίφτη. Τσιγαρίστε τα ελαφρά ανακατεύοντας συνεχώς.

Ρίξτε το κορν φλάουερ διαλυμένο στο γάλα.

Χαμηλώστε την φωτιά και ανακατέψτε. Ρίξτε το μαϊντανό και το τυρί και κατεβάστε από τη φωτιά.

Βάλτε αλάτι και πιπέρι και αφού κρυώσει λίγο, προσθέστε τα αυγά χτυπημένα. Γεμίστε με το μίγμα τα κολοκυθάκια. Περιχύστε με λίγο λάδι και ψήστε στο φούρνο για ¾ της ώρας

 

Καλή επιτυχία .


<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>

 

Madata.GR
Σχολιάστε το άρθρο:

Ροή Ειδήσεων