Ψητός σολομός με κρούστα μπαχαρικών και μουστάρδας
Υλικά 800 γραμμάρια φιλέτο φρέσκου σολομού 3 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. λεμόνι 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 1/2 κ.γ γλυκιά πάπρικα 1 κ.σ κρεμμύδι αποξηραμένο σε νιφάδες 1/2 κ.γ αλάτι 1/2 κ.γ πιπέρι 1/2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/2 κ. γ. δενδρολίβανο 1/2 κ.γ. τζίντζερ σκόνη Εκτέλεση Ρίχνουμε σε...