Παγωτό Nutella, εύκολη συνταγή με λίγα υλικά

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη Nutella; Και ακόμα περισσότερο στο παγωτό Nutella!

Υλικά

Κρέμα γάλακτος 250 γρ   
Σοκολατούχο γάλα 300 γρ   
Nutella 6 κουταλιές σούπας γεμάτες   
Κακάο 1 κουτάλι σούπας   
Μπισκοτάκια για διακόσμηση   

Οδηγίες

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας,ανακατεύουμε καλά, το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε 60 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ. Αυτό το επαναλαμβάνουμε 4 φορές. Αφήνουμε το παγωτό μας όλη νύχτα στην κατάψυξη και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε σε ποτήρι παγωτού με σοκολατένια μπισκοτάκια.

Πηγή: chefoulis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα