Champions League: Πρόγραμμα και βαθμολογίες, 6 Νοεμβρίου

Εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και συλλαλητηρίων, το champions league έρχεται και πάλι στο...σαλόνι μας για να μας προσφέρει μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές και να μας κάνει έστω και για λίγες ώρες να ξεχαστούμε από αυτούς και αυτά που μας βασανίζουν. Η κατάσταση στους 8 ομίλους έχει αρχίσει σιγά - σιγά να ξεκαθαρίζει όμως η "μάχη" αναμένεται να κρατήσει μέχρι και την ύστατη στιγμή.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα κοντράρεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τη Μονπελιέ, άλλα επτά ζευγάρια θα θέλουν να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζουν μια θέση...στα αστέρια. Για τον όμιλο των "ερυθρόλευκων" (τον 2ο), η Σάλκε θα υποδεχτεί την Άρσεναλ σε ένα ματς το οποίο μπορεί να κρίνει την πρωτιά, ενώ στο "Σαν Σίρο" η Μίλαν (για τον 3ο όμιλο) θα επιδιώξει να σταματήσει το εντυπωσιακό αήττητο της Μάλαγα, με τους Ισπανούς να έχουν το απόλυτο των νικών και μάλιστα με μηδέν παθητικό.

Σπουδαίες αναμετρήσεις μας επιφυλάσσει και ο όμιλος των Πρωταθλητών, ο 4ος. Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει στην Αγγλία το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ.

1ος ΟΜΙΛΟΣ...

Δείτε το πρόγραμμα, βίντεο και βαθμολογίες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα