Euroleague: Για τους "8" απόψε Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (24/01 20:45) την Μπαρτσελόνα σε ένα κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Είναι η 18η φορά που οι “Μπλαουγκράνα” επισκέπτονται την Αθήνα για να αναμετρηθούν με το “τριφύλλι” και πρώτη έχοντας στην άκρη του πάγκου τους Έλληνα προπονητή (Γιώργος Μπαρτζώκας). Στις προηγούμενες 17, κατέχουν την μερίδα του λέοντος στις επιτυχίες με δέκα νίκες.

Το «τριφύλλι» έχασε έδαφος μετά τις τελευταίες ήττες, ενώ οι Καταλανοί πασχίζουν από την πλευρά τους για να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα, που δίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός (10-8) ισοβαθμεί στην έκτη θέση με Ερυθρό Αστέρα και Νταρουσάφακα, ενώ οι «μπλαουγκράνα» είναι 10οι με 8 ήττες και 10 ήττες.
Την… έχει ο Παναθηναϊκός, «καίγεται» η Μπαρτσελόνα
Το... κλασικό χαλάρωμα πριν από μια αναμέτρηση έκανε την Τρίτη η ομάδα του Παναθηναϊκού. Το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τον Τσάβι Πασκουάλ είναι η κατάσταση του Κρις Σίνγκλετον και το αν θα καταφέρει να τον έχει στη διάθεση του για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ γυμνάστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς το πρωί (24/01), έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η απόφαση για το αν θα παίξει θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Για το “τριφύλλι” ακολουθεί μια σειρά από δύσκολα ματς (εκτός έδρας με Ερυθρό Αστέρα και με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ) και ο Πασκουάλ δύσκολα θα ρισκάρει να πάθει υποτροπή ο παίκτης και να τον... χάσει.

Ο Μπαρτζώκας προβληματίζεται για την απουσία του Όλεσον, ωστόσο θα έχει στη διάθεση του ακόμα έναν ψηλό, καθώς επέστρεψε από τον δανεισμό του ο Ντιανέ. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Περπέρογλου. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός συνόρων.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα