Θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συγκινεί

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε ενεργά σ’ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να το κάνω πραγματικότητα…Το εκτιμώ απίστευτα πολύ! Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ευχαριστώ Ελλάδα

Παίκτης της βασικής πεντάδας του All Star Game είναι και επίσημα από τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αγωνίζεται με την ομάδα των Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο έλαβε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές με τους Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769. Μάλιστα κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες της Ανατολής δεν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ψήφους.

Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνας που κατακτά τη θέση αυτή και θα αγωνιστεί στο All Star Game που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Τα συγχαρητήρια των Μπακς στον Αντετοκούνμπο! Βίντεο

"Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους οπαδούς! Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκινήσω στο All Star Game", ήταν το μήνυμά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ μέσω της σελίδας των Mπακς είπε: "Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και για τις ψήφους. Σημαίνουν πολλά για μένα".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από μια άλλη αληθινή ιστορία. Αξίζει να το διαβάσεις

Η επιστήμη μίλησε: Γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι θαύμα της φύσης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα