Τελικό: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1 - 0

Ο Παναθηναϊκός πήρε με σκορ 1-0 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

90+4’ Τέλος της αναμέτρησης

Tρία λεπτά καθυστερήσεων

88' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρέις στη θέση του Μπεργκ

Τελευταίες προσπάθειες του ΠΑΟΚ για ένα γκολ προκειμένου να αποφύγει την ήττα, αντέχει ο Παναθηναϊκός, χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα.

80' Κίτρινη κάρτα στον Μολέδο για το επικίνδυνο μαρκάρισμα στον αντίπαλό του.

79' Ένταση ανάμεσα σε Κάνιας και Μολέδο μετά από άσχημο τάκλιν του Βραζιλιάνου του Παναθηναϊκού στον Τσίμιροτ. Λειτούργησαν σαν «πυροσβέστες» οι υπόλοιποι παίκτες και... έσβησε η σύρραξη.

77' Κίτρινη κάρτα στον Λέτο, που τράβηξε την φανέλα του Μπρκιτς για να μην του επιτρέψει να κάνει γρήγορα το βολέ

74' Πολύ ωραία συνεργασία από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναπτύχθηκαν όμορφα από την άμυνα στην επίθεση, με τον Μπεργκ στο τέλος να στρώνει στον Βιγιαφάνιες κι αυτός με δυνατό σουτ να σημαδεύει ψηλά άουτ.

Ο Λουντ βρίσκει τον λίγο χώρο που ήθελε, πιάνει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπρκιτς να αντιδρά άσχημα, ουσιαστικά να μένει άγαλμα και να το τρώει στη κλειστή γωνία του για το πράσινο προβάδισμα.

70' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, 1-0

61' Διπλή αλλαγή από τον Ουζουνίδη. Μπουμάλ και Λέτο αντί των Γουακάσο-Ιμπάρμπο. Σωστή κίνηση από το νέο κόουτς του Παναθηναϊκού, ειδικά με την αποχώρηση του Κολομβιανού, ο οποίος ήταν αλλού γι' αλλού...

59' Ο Γουακάσο προσπαθεί να βγάλει μπροστά τον Παναθηναϊκό, ωστόσο κάνει ακόμα μία λάθος μεταβίβαση. Παίρνει πρωτοβουλίες ο Γκανέζος, όμως στις πάσες τα κάνει... μαντάρα. Κι όλα αυτά την ώρα που οι υπόλοιποι... δεν είναι καλά.

51' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Λέοβατς αποχωρεί λόγω προβλήματος τραυματισμού και ο Μαλεζάς παίρνει τη θέση του.

Επικίνδυνο γέμισμα του Γουακάσο, τελευταία στιγμή παρεμβαίνει ο Μπρκιτς και με τα ακροδάχτυλα δεν επιτρέπει στον Μπεργκ να την σπρώξει στα δίχτυα.

50' Φάση για τον Παναθηναϊκό

Σέντρα στο δεύτερο μέρος

Ημίχρονο στην Λεωφόρο. Στο 0-0 οι δύο ομάδες, σε ένα κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι

42' Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες, κεφαλιά του Κουλιμπαλί, αλλά ο Μπρκιτς είναι σε σωστή θέση και μπλοκάρει εύκολα

41' Σκληρό μαρκάρισμα του Λέο Μάτος στον Γουακάσο, δεν βγάζει κίτρινη στον Βραζιλιάνο ο διαιτητής Παπαπέτρου.

Έχουμε χάσει το μέτρημα στα γλιστρήματα των παικτών και των δύο ομάδων.

39' Χωρίς φάσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αρκετά λάθη εκατέρωθεν, χωρίς ρίσκα...

Ο Γουακάσο αλλάζει παπούτσια καθώς παραπονέθηκε πως γλιστρούσε.

33' Κάθετη μπαλιά του Ιμπάρμπο στον κενό χώρο για τον Μπεργκ, αλλά ο Μπρκιτς διαβάζει σωστά τη φάση και βγαίνει έγκαιρα για να μπλοκάρει.

32' Κίτρινη κάρτα στον Κουλιμπαλί

22' Κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς για φράγμα στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος επιχειρούσε διείσδυση από τα δεξιά.

Η μπάλα στρώνεται στον Λέοβατς έξω από την πράσινη περιοχή, ο Κροάτης πιάνει βολίδα, αλλά ο Βλαχοδήμος βάζει σωστά το χέρι του και διώχνει σε κόρνερ, κρατώντας το 0-0.

18' Φάση για τον ΠΑΟΚ και μεγάλη επέμβαση Βλαχοδήμου!

Υποτονικό το πρώτο τέταρτο, έχει ισορροπήσει ο ΠΑΟΚ, δίχως φάσεις και δίχως ρυθμό ο αγώνας.

13' Ο Κουλούρης κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ, αν και βέβαια τελείωσε κανονικά την φάση με σουτ από πλάγια θέση, με τον Βλαχοδήμο να είναι σε ετοιμότητα και να το βγάζει.

3' Φάση για τον Παναθηναϊκό. Εκτέλεση φάουλ του Γουακάσο, κεφαλιά του Μολέδο, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μάτος (ακούσιο) και καταλήγει κόρνερ. Αυτός περνάει ανεκμετάλλευτο.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε.

Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες υπό τις ιαχές του πράσινου ύμνου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προθέρμανσή τους και επέστρεψαν στα αποδυτήρια, προτού βγουν ξανά για τη σέντρα.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Και οι δύο ομάδες έχουν έναν κοινό... παρανομαστή: Προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα που έχει επαναφέρει την εσωστρέφεια στο εσωτερικό τους.

Το τριφύλλι, πάντως, θέλει από σήμερα να χαράξει μία νέα αρχή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ντεμπουτάρει στον πράσινο πάγκο.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κρέσπο, Λέο Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ροντρίγκεζ, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γουακάσο, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τελικά, διατηρεί τη θέση του κάτω από την πράσινη εστία. Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του «δικεφάλου του βορρά».

Διαιτητής του αγώνα ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Κούλα και Δημητριάδη.

Στους 15 βαθμούς ο Παναθηναϊκός και στο -10 από την κορυφή, στους 11 ο ΠΑΟΚ.

sportfm



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα