Αλέφαντος: Το μεγάλο λάθος των Γιαννακόπουλων που άλλαξε το μπάσκετ

Ο κορυφαίος τεχνικός σχολιάζει για τον αγώνα της Ευρωλίγκας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού...

Είδα μια μεγάλη ματσάρα και από τις δύο ομάδες. Μου άρεσε πολύ ο Σπανούλης, είναι μαγικός, είναι φοβερός ο μπαγάσας. Φανταστικός παίκτης. Όταν τον κάθιζε ο Σφαιρόπουλος να ξεκουραστεί, αναθαρρούσε ο Παναθηναϊκός, αλλά όταν έμπαινε μέσα ο Σπανούλης άλλαζε τα πάντα.

Εγώ γνωρίζοντας τον αθλητισμό από μέσα, πάντα έδινα βάρος στους μεγάλους παίκτες. Πάντα. Δεν έλεγα παραμύθι ότι ο προπονητής κάνει μαγικά, αλλά πάντα έδινα βάρος στο τι παίκτες έχεις. Είχα πει λοιπόν και το ξαναλέω ότι το μπάσκετ άλλαξε στην Ελλάδα από το μεγάλο λάθος των Γιαννακόπουλων να αφήσουν τον Σπανούλη να φύγει. Άμα τον είχανε κρατήσει, ακόμα μέχρι σήμερα θα έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Παναθηναϊκός.

Ο Σπανούλης έκανε τον Ολυμπιακό ομάδα. Και γι' αυτό δύο φορές που έληγε το συμβόλαιό του βγήκα και είπα "δώστε του όσα θέλει. Όπως δεν γίνεται να χάσει η Ρεάλ τον Ρονάλντο και η Μπαρτσελόνα τον Μέσι, δεν επιτρέπεται να χάσει ο Ολυμπιακός τον Σπανούλη".

Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 77 - 79, τελικό. Δείτε highlight


Από εκεί και πέρα μου αρέσει ως προπονητής ο Σφαιρόπουλος, δίνει βάρος στην άμυνα. Ο Πασκουάλ πολύ καλός προπονητής, άλλαξε τον ΠΑΟ που δεν έχει σχέση με την ομάδα του Πεδουλάκη, ήταν πολύ μεγάλη νίκη σε μία έδρα με 20.000 φανατικούς που δύσκολα θα περάσουν οι άλλες ομάδες.

Χαιρόμαστε ματσάρες στο μπάσκετ, αφού μας έχουν κόψει το ποδόσφαιρο. Το έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο ούτε ο Κοντονής, ούτε ο Βασιλειάδης που έβαλαν τώρα, ούτε ο Τσίπρας.

Δέχτηκε τώρα ο Τσίπρας κάποιους ποδοσφαιριστές από την Εθνική του 2004 και δεν ήταν ούτε ένας Ολυμπιακός μέσα. Τόση εμπάθεια με τον Ολυμπιακό;

Ασχολείστε ρε με τον Μαρινάκη και ο Ολυμπιακός σας παίρνει τα πρωταθλήματα φτιάχνοντας καλύτερη ομάδα από εσάς. Δηλαδή και φέτος ποιος έχει ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟΚ; Ο Παναθηναϊκός; Η ΑΕΚ; Αυτοί διασύρονται και στα ματς με τον Ολυμπιακό και στα ματς με άλλες ελληνικές ομάδες και στα ματς της Ευρώπης.

Έχετε λυσσάξει γιατί ο Ολυμπιακός είναι μπροστά και το μόνο που σκέφτεστε όλη μέρα είναι πώς θα τον χτυπήσετε. Ο Ολυμπιακός όμως προχωράει με δύο 11άδες, εσείς με ποιους πάτε; Με τον Κουλούρη και τον Αθανασιάδη για φορ; Με τον Αλμέιδα σε αυτή την κατάσταση και τον Πλατέλλα; Ή μόνο με τον Μπεργκ που χωρίς αυτόν δεν μπορεί να σκοράρει κανένας άλλος;

Για τον Ομπάμα τώρα. Ήρθε ένα ταξίδι αναψυχής, είναι εντυπωσιακός και χαρισματικός, όμως τι πρόσφερε στο λαό μας που του έχουν περικοπεί οι μισθοί και οι συντάξεις και έχουν εκτοξευτεί οι φόροι; Κλείσανε οι δρόμοι, κλείσανε τα μαγαζιά δύο μέρες, βασανίστηκε η Αθήνα.

Ο Ομπάμα έπρεπε να έρθει τα προηγούμενα 8 χρόνια που ήταν ενεργός, όχι τώρα που είναι σαν ...παλαίμαχος. Τελείωσε ο Ομπάμα, τώρα είναι ο Τραμπ, και μάλιστα δέχτηκε μεγάλη ήττα μαζί με την Κλίντον ο Ομπάμα διότι όχι μόνο είναι το κόμμα τους, αλλά είχε βγει και μπροστά να την υποστηρίζει. Και έριξε και τη φάπα ο Σόιμπλε, το ξέκοψε για το ελληνικό χρέος.

Ένας μαγικός Αλέφαντος και για μπάσκετ: "Αλλαξαν όλα μόλις έκαναν το λάθος οι Γιαννακόπουλοι να..."!


Για να τα λέμε όλα, τι θα θυμόμαστε από τον Ομπάμα ως πρόεδρο των ΗΠΑ; Διαλύθηκε το σύμπαν στην γύρω περιοχή, επαναστάσεις, ανατροπές, ισλαμισμός στα άκρα, δημιουργία ισλαμικού κράτους, προσφυγικό τσουνάμι, παντού ανακαταμένες οι ΗΠΑ. Ομπάμα λένε και υμνούνε, τι Ομπάμα να πούμε. Και τι ήρθες να κάνεις εδώ, τη βόλτα σου; Ας ερχόσουν όταν ήσουν στα ντουζένια σου, όχι τώρα ηττημένος και τελειωμένος.

Ο Τραμπ έκανε μία δήλωση που μου άρεσε. Εγώ θα φτιάξω πάλι μεγάλη την Αμερική και θα ανεβάσω τους μισθούς στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες και θα διώξω 3 εκατομμύρια ξένους εγκληματίες από τη χώρα. Μεγάλη δουλειά. Αυτά που λέει το σύστημα τα ακούω βερεσέ.

sportdog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα