Ποιον βασικό άσο τελειώνει πρώτα ο έξαλλος Στραματσόνι

Έξαλλος ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη νέα γκέλα τού Παναθηναϊκού στη Βέροια.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός έκλεισε τους παίκτες στα αποδυτήρια για ένα τέταρτο και τους κατσάδιασε για το άσχημο αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση του πρωταθλητισμού και γι' αυτό σχεδιάζει να πάρει μέτρα.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με τον Λουκ Στιλ, από τον οποίο ο κόουτς τού Τριφυλλιού έχει πάρα πολλά παράπονα από τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Μάλιστα, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν ο μοναδικός παίκτης των Πρασίνων που ο Ιταλός κατονόμασε για το λάθος που έκανε στη φάση που ο Γιώργος Κουτρουμπής έσωσε σίγουρο γκολ της Βέροιας πάνω στη γραμμή.

Ο προπονητής τού Παναθηναϊκού έχει δώσει ήδη εντολή για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Γενάρη και μάλιστα λέγεται έχει ζητήσει πορτιέρο που θα προορίζεται για βασικός, προκειμένου ο Άγγλος να γίνει αυτόματα το No2.

Εξάλλου, έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα κάποια ονόματα γκολκίπερ από την Ελλάδα που φέρονται να απασχολούν το Τριφύλλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση τού Ισπανού τερματοφύλακα της Βέροιας, Τζόνοθαν Λόπεθ, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους ανθρώπους του συλλόγου.

.sportdog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα