Μουρίνιο μετά την ταπεινωτική ήττα με 4-0 απ' την Τσέλσι: Δεν είμαι απογοητευμένος

Παρά την ταπεινωτική ήττα με 4-0 απ' την Τσέλσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την προσπάθεια των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα λάθη των ποδοσφαιριστών του που έφεραν τα γκολ των "μπλε", αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ενώ ερωτήθηκε και για το περιστατικό με τον Αντόνιο Κόντε στο τέλος του ματς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ:

"Υποπέσαμε σε πάρα πολλά λάθη. Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να αποδεχθούμε πως θα έχουμε κι άσχημες στιγμές. Δεν είμαι απογοητευμένος απ' την εμφάνιση. Είμαι απογοητευμένος απ' τα λάθη. Παίξαμε καλά. Ή μάλλον παίξαμε καλά, αν εξαιρέσει κανείς τα λάθη.

Πιστεύω πως στο τέλος ο Κουρτουά έκανε περισσότερες αποκρούσεις απ' τον Ντε Χέα. Οι αμυντικοί χαφ της Τσέλσι είχαν περισσότερη δουλειά κατά τη διάρκεια του αγώνα απ' ό,τι οι δικοί μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Βάλαμε την μπάλα στην περιοχή τους πάρα πολλές φορές. Όμως, ήταν πάρα πολύ καλοί στην κόντρα επίθεση. Αν είχαμε μειώσει σε 2-1 το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό"

Για τα λάθη των έμπειρων παικτών: "Είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί είχαν αυτή την απόδοση σήμερα. Είναι σκληρό για έναν προπονητή, αλλά και για τους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν θέμα λαθών. Αμύνονταν με 9 παίκτες πίσω απ' την μπάλα και χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις. Δεν πιστεύω πως αξίζαμε με τίποτα αυτό το αποτέλεσμα. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν απ' το 0-0. Η συγκεκριμένη άρχισε απ' το 1-0.

Για τη επιστροφή του στο Στάμφορντ Μπριτζ: "Δεν επηρεάστηκα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχα άγχος, όπως σε κάθε αγώνα. Δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό".

Τέλος, σε ερώτηση για το συμβάν με τον Κόντε: "Μίλησα με τον Κόντε. Δεν θα πω σ' έσενα τι του είπα. Αφορά εμένα και τον Αντόνιο"

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα