Η πρωτότυπη πρόταση γάμου του Μίτσελ στην Κατερίνα Στεφανίδη

Μετά από δύο χρόνια σχέσης με τη χρυσή μας Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το 2015, ο προπονητής και αγαπημένος της Μίτσελ Κρίερ ήταν έτοιμος να την ζητήσει σε γάμο.

Και το έκανε αρπάζοντας μια τυχαία ευκαιρία. Ο ίδιος περιγράφει τη στιγμή στο περιοδικό People:

«Ήμασταν στο Σαν Ντιέγκο για αγώνες. Αποφασίσαμε να μείνουμε κοντά στην παραλία και όχι κοντά στο στάδιο που πραγματοποιούνταν οι αγώνες. Μαζί μας είχαμε πάρει μόνο φόρμες, τίποτε άλλο. Της είπα να ψωνίσουμε ρούχα και να πάμε για ένα ρομαντικό δείπνο.

Στην παραλία υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι, συνηθίζεται αυτό εκεί. Και τότε ένα γκρουπ φοιτητών μάς σταμάτησε. Έκαναν μια εργασία, τύπου ντοκιμαντέρ, και ζήτησαν να πούμε μπροστά στην κάμερα ποιο είναι, κατά τη γνώμη μας, “το πραγματικό νόημα της αγάπης”. Οπότε είχα την τέλεια ευκαιρία. Της έκανα πρόταση γάμου την ώρα που έγραφε η κάμερα. Δυστυχώς, δεν μας έστειλαν ποτέ το φιλμ» λέει στο τέλος με παράπονο ο Μιτς.

Η Κατερίνα δεν είχε ιδέα για τις προθέσεις του. «Ήταν στα σχέδιά μας να παντρευτούμε, αλλά δεν το είχαμε συζητήσει και πολύ. Εκεί είχαμε πάει εντελώς απροετοίμαστοι, στο μυαλό μου είχα μόνο τον αγώνα. Θα αγωνιζόμασταν και θα φεύγαμε, απλά» συμπληρώνει.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού

Η Κατερίνα και ο Μίτσελ δεν πιστεύουν ότι η κοινή καθημερινότητα σε ένα ζευγάρι σκοτώνει τη σχέση: «Ξεκινήσαμε σαν φίλοι και συναθλητές. Για εμάς είναι πάντα έτσι, δεν αλλάζει. Ήταν πάντοτε εκείνος στον οποίο θα τηλεφωνούσα πρώτο αν μου συνέβαινε κάτι, πριν ακόμη γίνουμε ζευγάρι. Ή αν είχα μια μέρα κενή, μπορεί να καθόμασταν μαζί μέχρι το βράδυ στον καναπέ.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Μιτς είναι λίγο καλύτερος σε όλα και έτσι, με τον τρόπο του, με βοηθάει να γίνομαι κι εγώ καλύτερη. Έχουμε και οι δύο την ίδια προσέγγιση στο άθλημα, θέλουμε να περνάμε καλά στις προπονήσεις και στους αγώνες. Σε πολύ λίγες προπονήσεις μάς έχει συμβεί να μην έχουμε καλή διάθεση. Η καθημερινότητα που μοιραζόμαστε δεν μας επηρεάζει καθόλου, γιατί κάνουμε τόσα πράγματα» λέει η ίδια.

«Επειδή είναι ταυτόχρονα προπονητής και σύζυγος, μερικές φορές είναι δύσκολο για εκείνον να σκεφτεί πώς θα μου απαντήσει. Αν, για παράδειγμα, του παραπονεθώ για πόνους, θα μου απαντήσει ως προπονητής ή ως ο σύζυγός μου; Αυτό είναι το πιο δύσκολο που έχει να διαχειριστεί. Το ότι είμαστε όλη μέρα μαζί μας αρέσει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα