ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ χωρίς Μπεργκ και άλλους. Κρίσιμος αγώνας

Παιχνίδι που κρίνει όλη τη χρονιά είναι το αποψινό για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8.15 μ.μ. Novasports 1) που θα κρίνει το ελληνικό εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Στους «πράσινους» δεν αρκεί ούτε η ισοπαλία, αφού είναι αποτέλεσμα που βολεύει τον «δικέφαλο του Βορρά», με τον Παναθηναϊκό πάντως να έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με απουσίες, που θα δυσκολέψουν το έργο του Στραματσόνι στην κατάμεστη όπως αναμένεται Τούμπα.

Είναι γνωστό ότι το «τριφύλλι» θα παραταχθεί χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, αφού ο «μπόμπερ» των «πρασίνων» που ούτως η άλλως ήταν τιμωρημένος, αναχώρησε χθες για να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του ενόψει του Euro 2016.

Τιμωρημένος είναι επίσης και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ νοκ άουτ είναι οι Τελάντερ και Πράνιτς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Εσιέν ο οποίος αναχώρησε χθες για το Μιλάνο, όπως επίσης εκτός είναι και οι Σάντσεθ, Καλτσάς και Ευαγγέλου.

Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Λουντ και ο Βιγιαφάνες, με τον Αργεντινό να περιμένει να μάθει αν η τιμωρία του μειώθηκε στη μία αγωνιστική όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός, πράγμα που θα κρίνει τη συμμετοχή του.

Αν δικαιωθεί ο Παναθηναίκός, ο «Βίγια» θα παίξει βασικός, όπως θέση βασικού διεκδικούν οι Κλωναρίδης, Μπουμάλ και Ευαντζελίστα.

Τώρα, όσον αφορά εκείνους που θα «κατεβάσει» στην Τούμπα ο Στραματσόνι, ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μέστο και Νάνο στα άκρα, ενώ ο Μολέδο και ο Κουτρουμπής θα είναι στο μέσο της αμυντικής τετράδας.

Οι Ζέκα και Αμπέντ θα είναι στα χαφ, μαζί με τους Λουντ και έναν εκ των Βιγιαφάνιες ή Ευαντζελίστα, ενώ ο Λέτο θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα, με τον Πέτριτς και τον Κλωναρίδη να διεκδικούν τη θέση στην επίθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα