Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο του Ολυμπιακού!

Μια σοκαριστική είδηση για τον Άλαν Πουλίδο έρχεται από τα Μέσα του Μεξικού.

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσιεύματα στη χώρα αναφέρουν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Στη συνέχεια οι δικοί του πήγαν στην αστυνομία, με πληροφορίες που προέκυψαν έπειτα από τις Αρχές να αναφέρουν πως απήχθη από αγνώστους.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν (κάτι που αναμένεται να γίνει στις προσεχείς ώρες), την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πηγές κοντά στην αστυνομία αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα... Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να γυρίσει σώος και αβλαβής σπίτι του ο Πουλίδο.

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή Ταμαουλίπας κι έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Την εξαφάνιση επιβεβαίωσε και ο αδελφός του Αρμάντο.

Σύμφωνα με τα μεξικάνικα ΜΜΕ, ο Άλαν Πουλίδο απήχθη μαζί με την κοπέλα του, Ιλεάνα Σάλας. Ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του επιθετικού του Ολυμπιακού και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι,   αλλά στη συνέχεια η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη.

Πάντως η κατάθεση της κοπέλας δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα τις Αρχές.Όπως και να 'χει, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για τον εντοπισμό του Πουλίδο, έχοντας ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται για εξαφανίσεις/απαγωγές και επιστρατεύοντας ακόμα και ελικόπτερα.

Οι Αρχές στο Μεξικό έχουν επιβεβαιώσει πως πρόκειται για απαγωγή. Η επιβεβαίωση επήλθε και από τον αδερφό του, Αρμάντο, που έκανε λόγο για εξαφάνισή του.

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με συναδέλφους στο Μεξικό. Μας μεταφέρθηκε ότι «μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν επίσημη ερμηνεία του τι έχει συμβεί. Για την ακρίβεια δεν μας δίνουν επίσημη εκδοχή για το συμβάν πέραν της επιβεβαίωσης της εξαφάνισης. Από την οικογένειά του μάθαμε πως απήχθη από μία ομάδα ενόπλων ενώ γύριζε στο σπίτι από ένα πάρτι. Έως τώρα δεν έχουν ζητήσει λύτρα».

Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν από την εξαφάνιση

«Στο πάρτι ήταν με την σύντροφό του»

Αυτήν την στιγμή υπάρχει φόβος και για την σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας, με την οποία ήταν μαζί δύο ημέρες πριν στην Σαντορίνη. Και αυτό διότι η κοπέλα ήταν μαζί του στο πάρτι, όπως επίσης μεταδίδεται από το Μεξικό...

Το ψάχνουν πολύ σοβαρά στον Ολυμπιακό

Στο Λιμάνι έχει σημάνει ένας μίνι... συναγερμός για το θέμα αυτό. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», είναι η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς των ερυθρόλευκων. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα ερευνήσει πολύ προσεκτικά και επισταμένα το τι συνέβη και θα προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση.

sportsfm, gazzetta

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα