Μία φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις. Το αντίο του Πέτριτς

Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε από το Facebook ότι ο αυριανός αγώνας με τον Πανιώνιο θα είναι ο τελευταίος στην καριέρα του στη Λεωφόρο.

Με μια ανάρτηση του αποφάσισε να κοινοποιήσει το τέλος της καριέρας του ο 35χρονος επιθετικός. Από το 1998 αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπάντεν, Γκρασχόπερς, Βασιλεία, Ντόρτμουντ, Αμβούργο, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ και Παναθηναϊκό, ενώ είχε 45 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας, πετυχαίνοντας 13 γκολ.

Στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Κάποιες φορές μία φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις... Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο πονάει, αλλά αύριο (29/5) θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θέλω να πω ευχαριστώ στον προπονητή μου, Αντρέα Στραματσόνι, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά έπειτα από 19 χρόνια ως επαγγελματίας ήρθε η ώρα να πω αντίο!!! Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη γυναίκα μου, Δέσποινα Πέτριτς, που ήταν στο πλευρό μου και με υποστήριξε τα τελευταία 13 χρόνια! Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου και όλους τους οπαδούς για τις αξέχαστες στιγμές. Θα μου λείψετε εσείς και το όμορφο παιχνίδι!!»

Αναμφισβήτητα ο Μλάντεν Πέτριτς θα μείνει στο μυαλό των φίλων του Τριφυλλιού, μεταξύ άλλων για το περσινό του γκολ στην Λεωφόρο στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα