Super League: Όλα τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ. Ζωντανή μετάδοση από τον Real fm και το pamesports.gr.

Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό, ή οι ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους;

Η ΑΕΚ επιθυμεί το τρίποντο για βαθμολογικούς λόγους ενώ από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί του.

Στο ντέρμπι διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών, ο οποίος ήταν και στον περυσινό επεισοδιακό προημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής χάρη στο γκολ του Χάρα.

ΑΕΚ: Με Μπαρμπόζα η αποστολή

Με τον Έλντερ Μπαρμπόσα ετοιμοπόλεμο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Ολυμπιακός: Χωρίς Καμπιάσο στο ΟΑΚΑ

Ο Αργεντινός άσος δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε να αφήσει εκτός μάχης τον 34χρονο άσο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα