Euroleague: Κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Εφές οι αιώνιοι

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Μόσχα για τον δύσκολο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, (19.45, ΕΡΤ2), ενώ o Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Εφές Αναντολού στο Ολυμπιακό Στάδιο (21.45, Novasports2), αναμένοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αμφότεροι οι «αιώνιοι» αντίπαλοι συνεχίζουν τη μεταγραφική ενίσχυσή τους (δικαίωμα δήλωσης μέχρι τις 24 του μηνός), μελετώντας περιπτώσεις ξένων παικτών για τις θέσεις των ψηλών, ενώ παράλληλα θέλουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του Τοπ16 με θετικό πρόσημο στη βαθμολογία, για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, απέναντι σε δυνατό αντίπαλο» υποστήριξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την πνευματική αντιμετώπιση της Εφές, ενώ στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επεσήμανε ότι χρειάζεται, τουλάχιστον, ένα «κλικ» καλύτερης απόδοσης για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα της ΤΣΣΚΑ, ώστε να φύγει νικήτρια από τη Μόσχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Ο Ολυμπιακός, που σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ έχει αγωνιστικά προβλήματα (Αγραβάνης, Αθηναίου), θα πρέπει για να έχει τύχη στο παιχνίδι, να ελέγξει τον ρυθμό και να μην παρασυρθεί από το επιθετικό ταλέντο των παικτών του Ιτούδη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

«Πάνοπλος» θα παραταχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός, καθώς τόσο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς όσο και ο Σάσα Πάβλοβιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, με αποτέλεσμα να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Εκτός είναι ο Νίκος Παππάς, που ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Χέινς, Γουίλιαμς, οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ράντονιτς (Κροατία) και Χιμένεθ (Ισπανία).

zougla

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα