Κλέφτες τρύπωσαν στο σπίτι του Εσιέν

«Ποντικοί» εισέβαλαν στο σπίτι του Γκανέζου άσου του Παναθηναϊκού Μίκαελ Εσιέν (φωτό) στην περιοχή Βάρης - Βάρκιζας και, σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν ρολόγια μεγάλης αξίας, τρία 24ωρα πριν από την ήττα της ομάδας του από τη Skoda Ξάνθη (με σκορ 0-1), κάτι που του προκάλεσε νέα απογοήτευση!

Το δυσάρεστο γεγονός μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος ο 33χρονος ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram. «Πέρασα την πρώτη μου άσχημη εβδομάδα στην Αθήνα. Μου έκαναν διάρρηξη στο σπίτι την Τετάρτη και χάσαμε το Σάββατο. Οι δυνατοί πάντα επιβιώνουν. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα εβδομάδα» έγραψε ο Εσιέν, για να πάρει δεκάδες απαντήσεις από τους διαδικτυακούς φίλους του: «Κρατήσου γερά, Ες», «Μια κακή εβδομάδα ήταν μόνο».

Για φαγητό

Ο Εσιέν μένει σε μεζονέτα στην περιοχή Βάρης - Βάρκιζας και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγει το βράδυ της Τετάρτης για φαγητό. Είναι πιθανό ότι οι άγνωστοι διαρρήκτες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα να τρυπώσουν στο σπίτι αμέσως. Κατά τις ίδιες πηγές, ερεύνησαν όλους τους χώρους, ψάχνοντας για χρήματα και αντικείμενα αξίας, και τελικά πήραν ακριβά ρολόγια του Γκανέζου και λίγα χρήματα. Ο ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε την εισβολή αρκετές ώρες αργότερα, όταν επέστρεψε και είδε το σπίτι του αναστατωμένο. Αμεσα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και, παρά τις έρευνες, οι ληστές δεν εντοπίστηκαν. Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ψύχραιμος και, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του, ωστόσο, όπως εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, σκέφτεται πια σοβαρά να μετακομίσει σε πιο πολυσύχναστη περιοχή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα