Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι έχει φαβορί

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στο ΣΕΦ (18:30/OTEsport 4) για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ένα ντέρμπι που έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Μπορεί και οι δυο ομάδες να έχουν σημαντικές απουσίες ωστόσο η απόσταση που τις χωρίζει είναι (ακόμα τουλάχιστον) μεγάλη.

Ο δικέφαλος έκανε την κίνηση με τον Σοφοκλή Σχορτανίτη όμως ο σέντερ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί μόνος του ανεβάσει τόσο πολύ την ομάδα.

Ο «Big Sofo» πάντως σήμερα δεν είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, έτσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προβληματίζεται και καλείται να βρει έξτρα λύσεις για την φροντ λάιν.

Επίσης εκτός μάχης είναι και ο Κώστας Βασιλειάδης που αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια της ασπρόμαυρης μηχανής.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα.

Όμως στο παιχνίδι που δεν υπήρχε η επιλογή της ήττας με την Χίμκι, έδειξε όχι μόνο ότι έχει σφυγμό, αλλά έκανε και το καλύτερο του φετινό ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος.

Ο Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει πέρα από τον μακροχρόνια απόντα Γιάνγκ, τους Αγραβάνη και Αθηναίου αλλά και τον Κώστα Παπανικολάου.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι παραμένουν ξεκάθαρο φαβορί, στο ντέρμπι ανήμερα της τραγωδίας της Θύρας 7 το 1981.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα