Ο Λιβέρης Ανδρίτσος τραυματίστηκε σοβαρά στην έκρηξη του ψητοπωλείου στη Νέα Σμύρνη

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο Λιβέρης Ανδρίτσος. Ο παλαίμαχος άσος και γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος βρισκόταν το βράδυ της Τετάρτης σε ψητοπωλείο της Νέας Σμύρνης, όπου, έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου, έχασε τη ζωή της μία γυναίκα και τραυματίστηκαν ακόμη έξι ατόμα.
Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας, μέλος της Εθνικής ομάδας των ανδρών, που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 1987, νοσηλεύεται διασωληνωμένος, αφού έχει υποστεί εισπνευστικό και θερμικό έγκαυμα, που καλύπτει το 25% της ολικής επιφάνειας του σώματός του. Πάντως, οι γιατροί που τον παρακολουθούν είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

Στο πλευρό του «Μπέρι» βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Νατάσα, η οικογένειά του και πλήθος φίλων του. Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διοίκηση, προσωπικό, παίκτες και προπονητές εύχονται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον Λιβέρη Ανδρίτσο και στην οικογένειά του.

Το δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, έγινε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, την ώρα που ο Λιβέρης Ανδρίτσος δειπνούσε με την οικογένειά του, τη συζυγό του Νατάσα και το γιο του Βασίλη, αλλά και τα δύο ανίψια του, στο εστιατόριο που έγινε η έκρηξη.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος κατάφερε να διασώσει την οικογένειά του, απομακρύνοντάς τους από τον τόπο του δυστυχήματος μετά από μία πρώτη έκρηξη φιάλης υγραερίου, αλλά στην προσπάθειά του να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έπεσε θύμα της δεύτερης έκρηξης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διέγνωσαν εισπνευστικά και θερμικά εγκαύματα στο 25% του σώματός του. Μέχρι το μεσημέρι βρισκόταν στη Μονάδα Ανάνηψης του νοσοκομείου και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν τονίζεται ότι ο οργανισμός του Λιβέρη Ανδρίτσου ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή, αλλά παραμένει διασωληνωμένος και υπό συνεχή παρακολούθηση. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις όλη την Πέμπτη και νεώτερα για την πορεία της υγείας του θα γίνουν γνωστά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κοντά στον άτυχο Λιβέρη Ανδρίτσο έσπευσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, ο μάνατζερ της ομάδας, Ακης Καρτάλος, ο οποίος μάλιστα ήταν μαζί του όλη τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Μέμος Ιωάννου, οι προπονητές και το προσωπικό της ΚΑΕ, καθώς και πλήθος ανθρώπων του μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Νίκος Λινάδρος, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Μιχάλης Κυρίτσης και πολλοί άλλοι.

Πλήθος ήταν και τα τηλεγραφήματα για ταχεία ανάρρωση και περαστικά από συλλόγους και ανθρώπους του μπάσκετ που κατέφτασαν στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα