Τελικό:Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 3 - 0

Τέλος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πλατανιά.

Στο 78' ο Κλωναρίδης με καταπληκτική βολίδα με το δεξί έξω από την περιοχή γράφει το 3-0 και σφραγίζει τη νίκη του Τριφυλλιού!

Γκοοοοοοολ για τον Παναθηναϊκό!

Στο 47' ο Τριανταφυλλόπουλος από κοντά πετυχαίνει το 2-0 για το Τριφύλλι. Προηγήθηκε κόρνερ του Νάνο, σουτ του Πέτριτς, γύρισμα του Τριανταφυλλόπουλου, σουτ του Μπεργκ, απόκρουση του Ολιμπά, προτού σκοράρει ο Τριάντα! Φάση διαρκείας...

Γκοοοοοοολ για τον Παναθηναϊκό!

Αρχισε το β' ημίχρονο...

Λήξη ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός προηγείται 1-0 αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι με τον Μπεργκ που ήταν άστοχος σε εκτέλεση πέναλτι.

Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στο 45' Χαμένο πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Αστοχος ο Μπεργκ, που εκτέλεσε άσχημα. Μπλόκαρε ο Ολιμπά!

Ο Μπεργκ σουτάρει στην κίνηση έξω από την περιοχή έπειτα από την πάσα του Ατζαγκούν αλλά ο Ολιμπά βρίσκεται σε σωστή θέση και μπλοκάρει.

Στο 20' ο Πλατανιάς φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Ζαραδούκας πασάρει στον Μιλούνοβιτς, που εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Τριανταφυλλόπουλου και την ασυνεννοησία του Ταυλαρίδη με τον Στιλ.. Ο Μιλούνοβιτς σούταρε από μακριά αλλά αδύναμα και ο Σίλντενφελντ που είχε καλύψει το τέρμα απομάκρυνε τον κίνδυνο...

Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό στο 17' αλλά ο Ολιμπά αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μπεργκ.

Ο Πλατανιάς του Γιάννη Χριστόπουλου παίζει με 4-2-3-1. Ο Μαχλελής δεξιά, ο Ζαραδούκας αριστερά, ο Ιτουα και ο Μπανανά στο κέντρο της άμυνας. Αγκιλέρα, Τετέ κεντρικά χαφ. Μαχαμάτ επιτελικός μέσος, Μιλούνοβιτς αριστερά, Αποστολόπουλος δεξιά και Γιακουμάκης στην κορυφή της επιθεσης.

Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μιλούνοβιτς λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στιλ στο 11'.

Κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο στο 10' για τράβηγμα στον Μιλούνοβιτς.

Γκολ για τον Παναθηναϊκό! Στο 7' ο Λαγός πάσαρε έξυπνα στον κενό χώρο προς τον Πέτριτς, ο οποίος κοντρόλαρε καταπληκτικά με το γόνατο και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ολιμπά... 1-0 για τον Παναθηναϊκό νωρίς νωρίς...
Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Πέτριτς στο πρωτάθλημα...

Ξεκινά ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Περίεργη η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο λόγω του αποκλεισμού της Πέμπτης από την Ξάνθη αλλά και της σκόνης που έχει σκεπάσει την Αθήνα...
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ, Κλωναρίδης.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά: Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα, Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής, Τοτέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Κοτσόλης, Καρέλης, Νάνο, Ντίνας, Νίνης, Μπούρμπος και ο 18χρονος Βασίλης Αγγελόπουλος.

Στον πάγκο για τον Πλατανιά: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Μενδρινός, Τόρες, Κάσιο, Γουνδουλάκης, Τσουράκης.

O Παναθηναϊκός που βρίσκεται οχτώ βαθμούς πίσω από τον προπορευόμενο Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ολυμπιακός 48, ΠΑΟΚ 46, Παναθηναϊκός 40.

Ο Πλατανιάς έχει 22 βαθμούς, βρίσκεται τρεις πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και οτιδήποτε «τσιμπήσει» στο σημερινό ματς θα είναι προς όφελός του.

Ενα πανό στη Θύρα 13 στέλνει το μήνυμα για την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από την Ξάνθη: «Ατελείωτη στήριξη στο Τριφύλλι, μηδενική ανοχή στους αδιάφορους»...

παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις στο pamesports.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα