Διπλό - θρίλερ για τον ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά

Ο "Δικέφαλος' επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού με τους Βοιωτούς να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση. Τζαβέλλας και Περέιρα οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, μείωσε με τον Κονέ ο Λεβαδειακός . Δοκάρι με τον Περέιρα οι "ασπρόμαυροι", αποβλήθηκαν Τζαβέλλας και Μάντζιος . Στην κορυφή τους βαθμολογικού πίνακα και πάλι η ομάδα του Αναστασιάδη.

1ο ημίχρονο: Ένα γκολ, δύο κόκκινες κάρτες και αρκετές δυνατές μονομαχίες ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης για την 16η αγωνιστική της Super League. Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ πήγαν το ματς στην δύναμη γεγονός που μοιραία είχε ως αποτέλεσμα την απουσία φαντασίας στο παιχνίδι και των δύο ομάδων ενώ οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ουσιαστικά στην πρώτη επίσκεψή της στην περιοχή των Βοιωτών η ομάδα του Αναστασιάδη άνοιξε το σκορ. Στο 12’ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σηφάκη, ο Τζαβέλλας με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα έπειτα από κεφαλιά – ασίστ του Αθανασιάδη. Πάντως, από το ριπλέι της φάσης φάνηκε πως ο Σαλπιγγίδης ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα.

Η ένταση στο παιχνίδι των δύο “μονομάχων” αποτυπώθηκε με τον πλέον παραστατικό τρόπο στο 24’ όταν Μάντζιος και Τζαβέλλας λογομάχησαν και εν συνεχεία ήρθαν στα χέρια με τον διαιτητή Ανδρέα Παππά να δίνει τέλος στην… κοκορομαχία με δύο κόκκινες κάρτες. Πέντε λεπτά αργότερα ο “Δικέφαλος” έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Περέιρα “χόρεψε” δύο αντιπάλους εντός περιοχής όμως, το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δεξί δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία όμως δεν μπορούσε με τίποτα να κυκλοφορήσει την μπάλα και να φτάσει οργανωμένα απέναντι από τον Ιτάνζ . Ήταν εμφανές πως η αποβολή επηρέασε περισσότερο τους Βοιωτούς καθώς “έχασαν” τον πρώτο σκόρερ τους και φυσικά τον ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να απειλήσει περισσότερο από τον καθένα. Αντίθετα, ο Αναστασιάδης κάλυψε το κενό του σκόρερ του με το γνωστό φετινό “πείραμα” (Σκόνδρας στα στόπερ και Σαλπιγγίδη δεξί μπακ).

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβαδειακός έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του όταν ο Μιλοσάβλιεφ σούταρε εκτός περιοχής και ο Ιτάνζ εκτινάχθηκε για να αποκρούσει.

περισσότερα στο pamesprots.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα