Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μάρκους Μπεργκ αποκλείστηκε

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μάρκους Μπεργκ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού και δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της χρονιάς εναντίον της Κέρκυρας. Ο σουηδός αν και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού δηλώνει ανέτοιμος γι’ αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου έπειτα από συνομιλία που είχε μαζί του τον άφησε εκτός.

Δεδομένου ότι θα απουσιάσει επίσης ο τιμωρημένος Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο τραυματίας Νάνο και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν που έχει εξασφαλίσει άδεια από τον τεχνικό του Τριφυλλιού γίνεται αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του βασικά στελέχη.

Αντιθέτως, για πρώτη φορά συμπεριλήφθη στην 20άδα ο Εμίρ Μπερίσα .

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

Από την Θύρα 7 όσοι έχουν διαρκείας στην 8

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για όσους έχουν διαρκείας στη Θύρα 8 αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που είναι κάτοχοι απλών εισιτηρίων ή κάτοχοι Καρτών Διαρκείας της ΘΥΡΑΣ 8, πως από τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο της ΘΥΡΑΣ 7. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία. Ραντεβού στη Λεωφόρο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα