Live: Ατλέτικο - Ολυμπιακός 2 - 0 στο ημίχρονο. Δείτε τα γκολ

Ολοκληρώθηκε ένα εφιαλτικό ημίχρονο για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν μπει στον αγώνα, έχουν δεχθεί 2 γκολ από τραγικά λάθη και πλέον πρέπει να αλλάξουν πολλά στην επανάληψη αν θέλουν να επιστρέψουν με βαθμό από την Ισπανία.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός, χάνει με 2-0 στο ημίχρονο από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν. Και τα δύο γκολ των "ροχιμπλάνκος" προήλθαν από λάθη των παικτών του Μίτσελ. Στο πρώτο, που σημείωσε ο Ραούλ Γκαρθία στο 9, ο Ρομπέρτο απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στα πόδια του Χουανφράν και εκείνος τροφοδότησε τον σκόρερ. Στο δεύτερο, που πέτυχε ο Μάντζουκιτς στο 38, ο Μποτία άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Κροάτης επιθετικός είχε πολύ εύκολο έργο.

38 ' Γκολ για την Ατλέτικο με σουτ από τον Μάντζουκιτς
Φοβερό λάθος του Μποτία, σε εύκολη σέντρα από αριστερά, αντί να διώξει την μπάλα την αφήνει να περάσει και να φτάσει στον ανενόχλητο Μάντζουκιτς. Αυτός από τη μικρή περιοχή εκτελεί τον Ρομπέρτο.

Γκολ για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο 9ο λεπτό Λάθος του Ρομπέρτο που σε κόψιμο προς τα πίσω του Μποτία, δίνει πάσα στον Χουανφράν, αυτός αμέσως γυρίζει στην μικρή περιοχή και ο Ραούλ Γκαρθία από κοντά ανοίγει το σκορ.

 

Στατιστικά:
12-1 τελικές
0-5 αποκρούσεις
5-3 κόρνερ
58-42% κατοχή μπάλας
Στα άλλα ματς (ημ.):
Βασιλεία - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
Λουντόγκορετς - Λίβερπουλ 1-2
Μάλμε - Γιουβέντους 0-0
Λεβερκούζεν - Μονακό 0-0
Άντερλεχτ - Γαλατασαράι 1-0
Άρσεναλ - Ντόρτμουντ 1-0

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα