Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα LIVE

Σε  εξέλιξη ο αγώνας του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.


H ενδεκάδα του Πλατανιά: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τέτε, Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Γκόμες και Ναζλίδης.
14:45   

comment from Pamesports.gr
Στον πάγκο του Πλατανιά βρίσκονται οι Γκσμπούρνινγκ, Φιγκέιρα, Ζουμπουλάκης, Τόρες, Αποστολόπουλος, Άζρακ και Ζαραδούκας.
14:46   


Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν για τον ΠΑΣ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Χαρίσης, Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα και Ίλιτς. 

14:48   

Στον πάγκο για την ομάδα της Ηπείρου οι Σωτηρίου, Γιάκος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Ντάσιος, Σκόνδρας και Ναδάλες.
14:51   


Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Βοηθοί του οι Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών) και Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας) και 4ος διαιτητής ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών). Παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).
14:58   


Οι ποδοσαφρισιτές των δύο ομάδων μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο. Σε περίπου τρία λεπτά η έναρξη του αγώνα.
15:01   


Το πρώτο σφύριγμα με τον Πλατανιά στη σέντρα.
15:07   


Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο. Δείχνει επιθετική πνοή ο Πλατανιάς όμως ακόμα δεν έχουμε ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες.
15:09   


Στο 8ο λεπτό ένα σουτ του Χαρίση, δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.
15:14   


Πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά στο 12ο λεπτό με τον Τετέ να προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά στη μικρή περιοχή αλλά ο Λίλα πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
15:20   


Σαφώς πιο απειλητικός πλέον ο ΠΛατανιάς, καθαρά αμυντικοί προσανατολισμοί από τον ΠΑΣ που έχει όμως μπροστά τον επικίνδυνο Τσάβες.
15:23   


22' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά, δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και λίγο δεξιά από τον Τσουράκη, η μπάλα σχεδόν στη συμβολή των δοκών....

 

 

 

Δείτε live στο www.pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα