Παναθηναϊκός: Βαριά καμπάνα για τον Αναστασίου

Ανακοινώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ποινή του Γιάννη Αναστασίου για τη συμπεριφορά -που κόστισε και την αποβολή του στο 78ο λεπτό- του στο ντέρμπι «αιωνίων».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με 10 ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 5.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη τιμωρήθηκε με 2.500 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.Αναστασίου α)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 8η αγωνιστική

Α) Βέροια (Κ20), Θ.Παπαδόπουλο (ποδ/στή):διότι : «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΠΑΟΚ βάσει της υπ΄ αριθμ. 239/23-10-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: επιβάλλει στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Κ-20 την ποινή επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Θ.Παπαδόπουλο ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε.Φιλιππή (προπονητή τερμ/κων): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Ε.Φιλιππή: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ε.Φιλιππή ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ' άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

*Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ20, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ' άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα